GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτική εκδήλωση για τον "Προοδευτκό Χώρο"

Eκδήλωση συνδιοργανώνουν οι κινήσεις  ΑΚΤΙΔΑ και  ΕΔΕΜ, στις 23 Νοεμβρίου, για την "ενότητα κομμάτων, Κινήσεων και Προσωπικοτήτων το...

Eκδήλωση συνδιοργανώνουν οι κινήσεις  ΑΚΤΙΔΑ και  ΕΔΕΜ, στις 23 Νοεμβρίου, για την "ενότητα κομμάτων, Κινήσεων και Προσωπικοτήτων του ευρύτερου Προοδευτκού Χώρου" αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση τα εξής: .

‘’Από την κοινωνική βάση το αίτημα ενότητας στον προοδευτικό χώρο’’

Από την κοινωνική βάση έρχονται τώρα οι πρωτοβουλίες, για την ενότητα των διάσπαρτων δυνάμεων του κατακερματισμένου πολιτικού χώρου των σύγχρονων σοσιαλιστών, των προοδευτικών φιλελεύθερων και των ριζοσπαστών δημοκρατικών πολιτών.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς κοινωνικής βάσης ΑΚΤΙΔΑ (Όμιλος κοινωνικού, πολιτικού και επιστημονικού Προβληματισμού) και Ε.Δ.Ε.Μ. (Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης) προσκαλούν ηγεσίες Κομμάτων, εκπροσώπους Κινήσεων, Ομίλων, Δικτύων και προσωπικότητες του χώρου αυτού, σε εκδήλωση - forum διαλόγου και συνεννόησης, που συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 23ης Νοεμβρίου σε κεντρική αίθουσα της Αθήνας.

Στόχος, όπως σημειώνεται στην πρόσκληση, είναι να διερευνηθούν γόνιμα εδάφη συνεργασίας και ενότητας. Να προσέλθουν όλοι, χωρίς αποκλεισμούς, να μιλήσουν, να συζητήσουν και να συμφωνήσουν, σε μια περίοδο που η κοινωνία και η πατρίδα χρειάζονται επειγόντως χρήσιμες και αποτελεσματικές πολιτικές.

‘’Είναι μια πρωτοβουλία χωρίς ιδιοτέλεια αλλά με διακύβευμα την συμφωνία σε μια ωφέλιμη ώσμωση πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, τόσο για την χώρα όσο και για τους πολίτες’’, καταλήγει η πρόσκληση, που έχει ήδη αποσταλεί στους κάτωθι φορείς και πρόσωπα, υπογεγραμμένη από τους κους Σπύρο Παπασπύρο (Συντονιστή ΑΚΤΙΔΑΣ) και Απόστολο Πόντα (Πρόεδρο Ε.Δ.Ε.Μ)

ΚΟΜΜΑΤΑ: Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο, Επικεφαλής ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ. Σταύρο Θεοδωράκη, Πρόεδρο ΚΙΔΗΣΟ κ. Γιώργο Παπανδρέου.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΟΜΙΛΟΙ - ΔΙΚΤΥΑ: Γιάννη Τούντα (Κινήσεις πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία), κ. Ευάγγελο Βενιζέλο (e-Κύκλος), κ. Παντελή Οικονόμου (Εκκίνηση-Έλληνες Δημοκράτες), κ. Γιάννη Ραγκούση (Επόμενη Ελλάδα), κ. Άννα Διαμαντοπούλου (To Δίκτυο), κ. Νίκο Χρυσόγελο (Κίνηση Οικολόγων - Πράσινων), κ. Γιάννη Δημαρά (Άρμα Πολιτών), κ. Γιάννη Μεϊμάρογλου (Μεταρρύθμιση), κους Μακρίδη, Παπαστεργίου, Δατσέρη (Σύγχρονοι Δημοκράτες).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ: κ. Κώστα Σημίτη πρώην Πρωθυπουργό, κ. Αλέκο Παπαδόπουλο πρώην υπουργό, κ. Κώστα Λαλιώτη πρώην υπουργό, κ. Νίκο Χριστοδουλάκη πρώην υπουργό, κ. Δημήτρη Τσοβόλα πρώην υπουργό, κ. Βάσω Παπανδρέου πρώην υπουργό, κ. Τηλεμαχο Χυτήρη πρώην υπουργό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα παρευρεθεί πλήθος ατόμων όπως και άλλοι όμιλοι, κινήσεις και πρόσωπα από το χώρο του πνεύματος, των τεχνών και γραμμάτων, με φροντίδα των διοργανωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση