GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάκης Βορίδης: Η παραμονή της κυβέρνησης συμφέρει τη ΝΔ

«Σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές», εκτιμά ο συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας και βο...


«Σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές», εκτιμά ο συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης, γιατί, όπως υποστηρίζει, όσο παραμένει, ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαφανίζεται η πολιτική του επιρροή και υπάρχει κίνδυνος πολιτικής εξαϋλωσής του. Ωστόσο, πιστεύει ότι η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση συμφέρει τη ΝΔ.
Αναφερόμενος στην στρατηγική που ακολουθεί η ΝΔ δηλώνει ότι «αντιπολιτεύεται με ένταση, με οξύτητα αλλά ταυτόχρονα με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα».
Ερωτηθείς για το αν δυσκολεύεται το πολιτικό σύστημα και κατά συνέπεια η ΝΔ να βρει «ευήκοα ώτα» για προεκλογικές εξαγγελίες, δηλώνει ότι η ΝΔ χωρίς λαϊκισμό θα δεσμευτεί σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων.
Στην ερώτηση αν μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι δεν θα ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ που μπήκαν στο Υπερταμείο, όπως δεσμεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού διερωτάται «τι δεσμεύσεις να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΥΔΑΠ όταν έχει δεσμεύσει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια;» αλλά αναφερόμενος στη ΝΔ υπογραμμίζει ότι η ΝΔ είναι κατ' αρχήν υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά οι όροι, οι προϋποθέσεις και το τίμημα κρίνουν αν πρέπει να γίνει μία ιδιωτικοποίηση.
Αναφορικά με την πρόσφατη κόντρα του υπουργού κ. Φίλη με την Εκκλησία και τον τυχόν διαχωρισμό «Κράτους-Εκκλησίας», ο Μάκης Βορίδης υποστηρίζει την άποψη ότι «το Σύνταγμα εμποδίζει τον κ. Φίλη να εκδηλώσει το αντιχριστιανικό του σχέδιο».
Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ότι «στην Ελλάδα γινόταν αεροπειρατεία από ομάδα επιχειρηματιών την οποία έσπασε η κυβέρνηση με το νόμο για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών», δηλώνει ότι «ο κ. Παππάς, θέλει να ελέγξει το τηλεπικοινωνιακό τοπίο, να περιορίσει την ενημέρωση, να φιμώσει την αντιπολίτευση».
Η πλήρης συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στην Ευτυχία Αδηλίνη για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο έχει ως εξής:
  • Κύριε Βορίδη, ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία και σεις συμμετέχετε, δήλωσε ότι «στην Ελλάδα γινόταν αεροπειρατεία καθώς είχε υποκλαπεί ο αέρας της χώρας από ομάδα επιχειρηματιών» και πως με τον νόμο για τις άδειες έσπασε αυτή η αεροπειρατεία. Πώς σχολιάζετε τη δήλωση αυτή;
Ο εκπρόσωπος των συμφερόντων και της διαπλοκής επί ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππάς ρίχνει τη γνωστή λάσπη στον ανεμιστήρα. Οι σταθμοί λειτουργούσαν με προσωρινές άδειες. Έχω πει ότι κακώς δεν είχαν προχωρήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις σε οριστική αδειοδότηση. Αυτά που κάνει όμως ο κ. Παππάς δεν έχουν σχέση με αυτό: Ο κ. Παππάς θέλει να ελέγξει το τηλεπικοινωνιακό τοπίο, να περιορίσει την ενημέρωση, να φιμώσει την αντιπολίτευση. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις καταγγελίες Κοντομηνά και έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το σκάνδαλο Καλογρίτσα. Από σήμερα, η αριστερή διαπλοκή έχει πρόσωπο: Αυτό του κ. Νικολάου Παππά.
  • Επειδή ως φαίνεται η ΝΔ έχει επικεντρώσει τα βέλη της στο πρόσωπο του υπουργού Επικρατείας, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε, όπως αφήσατε να εννοηθεί, σε σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά αν γίνετε κυβέρνηση;
Οι ευθύνες όλων θα αποδοθούν τη χρονική στιγμή που πρέπει.
  • Κύριε Βορίδη, μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ πιστεύετε ότι ο πρωθυπουργός θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές ή αντίθετα, όπως λέει και ο ίδιος, οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας δίνοντας χρόνο στην κυβέρνηση να ανακάμψει;
Οι εκλογές είναι πατριωτικό και λαϊκό αίτημα. Πρέπει να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα. Τα εισοδήματα των πολιτών βουλιάζουν. Ο κ. Τσίπρας αποτυγχάνει, και μαζί του συμπαρασύρει τη χώρα. Όσο παραμένει, εξαφανίζεται η πολιτική του επιρροή. Προφανώς αυτό συμφέρει τη Νέα Δημοκρατία. Αλλά η χώρα καταστρέφεται, πληγώνεται όλο και περισσότερο. Για αυτό πρέπει να φύγει τώρα. Και προσωπικά πιστεύω ότι, βλέποντας τον κίνδυνο της πολιτικής του εξαΰλωσης, σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Όσο για την ανάκαμψη, αυτό το παραμύθι δεν γίνεται πιστευτό ούτε από τους πιο «κολλημένους» Συριζαίους.
  • Δηλαδή, εσείς πιστεύετε, ότι Κυριάκος Μητσοτάκη πρέπει να ανεβάσει τους τόνους;Π ρος το παρόν η ΝΔ χρησιμοποιεί το σύνθημα «φύγετε» το οποίο είναι, βεβαίως, ρητορικό σε μία εκλεγμένη κυβέρνηση.
Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη ψηλά τους τόνους της αντιπολίτευσης και κάνει ό,τι μπορεί ώστε αφενός να αποκαλύπτει την καταστροφική δράση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αφετέρου να παρουσιάσει ένα εναλλακτικό κυβερνητικό πρόγραμμα αλήθειας και ελπίδας. Η Νέα Δημοκρατία αντιπολιτεύεται με ένταση, με οξύτητα, αλλά ταυτόχρονα με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα.
  • Πάντως, κύριε Βορίδη, το πολιτικό σύστημα, σήμερα, και εσείς ως ΝΔ αντιμετωπίζετε τη δυσπιστία των πολιτών. Για παράδειγμα, μία πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι οι ψηφοφόροι στην πλειονότητά τους δυσκολεύονται να πιστέψουν προεκλογικές εξαγγελίες. Π.χ η μείωση του ΕΝΦΙΑ που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τους πολίτες καίτοι το θεωρούν πολύ σημαντικό ζήτημα. Υπάρχει δυσκολία να βρει το πολιτικό σύστημα «ευήκοα ώτα»;
Ναι, δυστυχώς είναι ακόμη μία καταστροφή που επέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη σχέση των πολιτών με την πολιτική. Ενώ πίστεψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 20 δισ. για να εφαρμόσει το γνωστό πρόγραμμα με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, με την 13η σύνταξη, με την μείωση του ΦΠΑ, με την επαναφορά του κατώτατου μισθού στο επίπεδο προ κρίσης, χωρίς να έχει πει ένα μέτρο εξοικονόμησης αυτών των ποσών, τώρα δυσκολεύονται να πιστέψουν ένα κοστολογημένο πρόγραμμα αξίας 1,2 δισ. που μάλιστα συνοδεύεται από ισοδύναμα. Δυστυχώς, «ο καμένος από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι». Παρά ταύτα, εμείς θα επιμείνουμε, γιατί η Συμφωνία Αλήθειας είναι ταυτόχρονα και συμφωνία ελπίδας. Και γιατί χωρίς να λαϊκίσουμε, χωρίς να υποσχεθούμε τα πάντα στους πάντες, θα δεσμευτούμε σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα βελτιώσει την ζωή των Ελλήνων. Και μέρα με τη μέρα, χτίζουμε μία νέα σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.
  • Μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι, αν γίνει κυβέρνηση, δεν θα ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, για τις οποίες ενώ μπήκαν στο Υπερταμείο ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται ότι δεν θα τις αποκρατικοποιήσει;
Τρία θέματα πρέπει να απαντηθούν σε αυτήν σας την ερώτηση: 1) οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ τι αξία έχουν, όταν το παρελθόν του δείχνει ότι δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεσή του, 2) τι δεσμεύσεις να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΥΔΑΠ, όταν έχει δεσμεύσει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια στο Υπερταμείο και έχει δημιουργήσει και συνθήκες συνδιοίκησής του με τους ξένους, και 3) η ΝΔ είναι κατ' αρχήν υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Από κει και πέρα ο τρόπος, οι όροι, το επενδυτικό σχέδιο, το τίμημα, οι προϋποθέσεις, όλα αυτά αποτελούν κρίσιμο ζήτημα ως προς το αν πρέπει ή δεν πρέπει να γίνει κάποια ιδιωτικοποίηση.
  • Κύριε Βορίδη, μετά τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν μήπως είναι απαίτηση, περισσότερο παρά ποτέ, η εθνική συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα και κυρίως ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ;
Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα δεν είναι να συνεννοηθούμε μεταξύ μας για θέματα για τα οποία εν πολλοίς συμφωνούμε, αλλά η κυβέρνηση, στα πλαίσια της ασκούμενης εξωτερικής πολιτικής, να διαμορφώνει κάθε φορά το διεθνές περιβάλλον έτσι ώστε να μην υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Δυστυχώς, όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε να επιδεινώνεται το διεθνές περιβάλλον: δηλώσεις των Τούρκων για την συνθήκη της Λωζάνης και την κυριαρχία επί του Αιγαίου, δηλώσεις των Αλβανών αλλά και Ευρωπαίων αξιωματούχων για το λεγόμενο «τσάμικο» ζήτημα. Είναι αποτέλεσμα της αποτυχημένης εξωτερικής πολιτικής της Κκυβέρνησης που αποκόπτει την Ελλάδα από τους συμμάχους της, που την καθιστά απομονωμένη, περιφερειακή και περιθωριοποιημένη. Για αυτό και η κα. Μπακογιάννη, αρμόδια της ΝΔ για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής ζήτησε τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ για να συζητηθεί διεξοδικά η κατάσταση και να υπάρξουν συγκεκριμένες δράσεις που θα ανατρέψουν το δυσμενές περιβάλλον.
  • Βλέπετε ή φοβάστε εξελίξεις γύρω από τα ελληνοτουρκικά που θα μπορούσαν ίσως να οδηγήσουν και σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού;
Ελπίζω ότι η Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει μία τέτοια κρίση. Μου περιγράφετε το ενδεχόμενο μίας κρίσης τέτοιας εντάσεως που θα αφήσει τη χώρα βαριά τραυματισμένη. Απεύχομαι μία τέτοια εξέλιξη και εργαζόμαστε για να την αποτρέψουμε.
  • Υπάρχει κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα το προσφυγικό ζήτημα και να επιστρέφονται στην Ελλάδα οι πρόσφυγες ως πρώτη χώρα εισόδου;
Δυστυχώς. Διότι και η περίφημη συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ, ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν λειτουργεί, αλλά και η Γερμανία, υπό την πίεση της κοινής της γνώμης, εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εφαρμογή του «Δουβλίνο ΙΙ» που για την ώρα δεν εφαρμόζεται. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πέραν των ροών που ήδη δεχόμαστε, θα δεχθούμε κι άλλους οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες από την Τουρκία, αλλά και επιστροφές προσφύγων, αφού θα είμαστε η χώρα πρώτης εισόδου.
Αυτό θα είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Δυστυχώς στο μεταναστευτικό, ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του κινείται μεταξύ αριστερών ιδεολογημάτων και απίστευτης διοικητικής ανικανότητας. Δεν φυλάσσει αποτελεσματικά τα σύνορα, δεν κάνει διαχωρισμό οικονομικών μεταναστών και προσφύγων, δεν έχει όσα κλειστά κέντρα χρειάζεται, δεν διεκπεραιώνει ταχέως τις αιτήσεις ασύλου, δεν έχει ουσιαστικές πολιτικές ενσωμάτωσης για όσους δικαιούνται διεθνούς προστασίας. Είναι και σε αυτό ανίκανοι, και για αυτόν, τον πολύ βασικό λόγο, πρέπει να φύγουν.
  • Κύριε Βορίδη, η πρόσφατη κόντρα Φίλη με την Εκκλησία άνοιξε και πάλι τη συζήτηση για το διαχωρισμό «Κράτους-Εκκλησίας», που τόσες φορές έχει συζητηθεί στο παρελθόν από κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ αλλά ουδέποτε αποτολμήθηκε.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ως αριστερή κυβέρνηση μισεί τη θρησκεία και την Εκκλησία, το «όπιο του λαού». Ο κ. Φίλης έχει εξαπολύσει πόλεμο στην Ορθόδοξη Εκκλησία και στην χριστιανική πίστη. Το Σύνταγμα τον εμποδίζει να εκδηλώσει με πληρότητα το αντιχριστιανικό του σχέδιο. Φυσικά, σε μία χώρα που οι δεσμοί του λαού με την Ορθόδοξη πίστη είναι ακατάλυτοι, ιστορικοί, εσωτερικοί, είναι δεσμοί ταυτότητας, οι σχεδιασμοί του κ. Φίλη θα πέσουν στο κενό. Εξ ου και η εξευτελιστική για αυτόν, αλλά και για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, αναδίπλωσή τους στο θέμα της διδασκαλίας των θρησκευτικών.

2 σχόλια

  1. Στον σύριζα δεν ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΚΑΛΆ.. ΆΛΛΑ ((η επιτροπή ανταγωνιστικότητας του κώλου τι έκανε όμως!!)) προσωπικά δεν αναγνωρίζω καμιά ανεξάρτητη επιτροπή, αλλά ας έχουμε να λέμε...

    DIGEA: Τι κρύβεται πίσω από τον αυτόν ΜΟΝΑΔΙΚΌ πάροχο!!!!

    Όσοι πιστεύουν πως το κλείσιμο της ΕΡΤ έγινε απλά για να "φύγουν οι αργόσχολοι" κι ότι τα ιδιωτικά κανάλια δεν τα πληρώνουμε κ.τ.λ., ας το σκεφτεί καλύτερα λαμβάνοντας υπόψιν πως η ΕΡΤ, πέραν του ραδιοτηλεοπτικού μέσου, ήταν και ψηφιακός πάροχος, όπως η Digea...

    ΠΆΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ: Από ποιους ιδρύθηκε η Digea;; και ποιος; και γιατί; έτρεξε να εφαρμόσει την νομιμότητα όταν ήταν να τερματιστεί η εκπομπή ιδιωτικού καναλιού που αναμετέδιδε η τότε ΕΡΤ;...

    Με το κυβερνητικό διάταγμα για το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση πάνω από δυόμισι χιλιάδων εργαζόμενων αναβίωσε, εκτός όλων των άλλων, και δύο παμπάλαιες εικόνες στους υπερσύγχρονους ψηφιακούς δέκτες της χώρας: το μαύρο στα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης και τις χρωματιστές μπάρες της πάλαι ποτέ «διακοπής» στην προσπάθεια αναμετάδοσης του απεργιακού προγράμματος της ΕΡΤ από τον τηλεοπτικό σταθμό 902 σήμερα Έψιλον .

    Και αν τους ηθικούς αυτουργούς και των δύο εικόνων τους γνωρίζουμε καλά, τώρα μάθαμε και τους τεχνικούς αυτουργούς: τους καναλάρχες που έχουν συμπράξει στην DIGEA – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε ποιοι ΛΈΤΕ ΕΙΝΑΙ;;;;

    Να λοιπόν ποια είναι η εταιρεία που ήθελε κάνει ΚΑΡΤΈΛ==κουμάντο στη νέα εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης αφού πέταξαν έξω την ΕΡΤ...

    Το καρτέλ έχουν στήσει τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, δηλαδή ο Όμιλος Κοντομηνά... και ας κλαιει... ο Όμιλος Κουρή... ο Όμιλος Κυριακού.. ο Όμιλος Ψυχάρη.. ο Όμιλος Μπόμπολα... ο Όμιλος Αλαφούζου και ο Όμιλος Βαρδινογιάννη....

    Οι περιώνυμοι αυτοί μεγαλοεπιχειρηματίες είναι επίσης οι ίδιοι που, πριν γίνουν οι άρχοντες των ψηφιακών συχνοτήτων, λυμαίνονταν ήδη για πολλά χρόνια τις αναλογικές συχνότητες, εξασφαλίζοντας μόνιμες «προσωρινές» άδειες μετάδοσης, πληρώνοντας απλώς ένα μηδαμινό τέλος της τάξης του 0,1-0,2% επί των ακαθάριστων εσόδων τους για τη χρήση των συχνοτήτων, αποφεύγοντας, μάλιστα, ακόμα και στον καιρό των μνημονίων την υποχρέωση καταβολής ενός φόρου 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων που θεσπίστηκε το 2010 αλλά ουδέποτε ΕΦΑΡΜΌΣΤΗΚΕ....Να τους ζητηθούν αναδρομικά κύριοι Δικαστές του ΣτΕ..


    Αφιερωμένο στους δικαστές του ΣτΕ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφιερωμένο στους δικαστές του ΣτΕ..

    Όμως δεν σταματάνε ΕΔΏ οι απατεώνες που υπερασπίζονται με ΠΑΘΟΣ!!η Ν.Δ του Μητσοτάκης και κάνει και μήνυσης!! Βενιζέλος, Βορίδης, Λοβέρδος, Θεοδωράκης, Θεοχάρης, Καννέλη και sia...

    Στον νέο «ψηφιακό χάρτη» που κατάρτισαν όλα αυτά τα μεγαλοαφεντικά μαζί, έσπευσαν να φορτώσουν στους δήμους το μισό (και βάλε) κόστος των υποδομών και απαιτούν επιπλέον όλες οι νέες ψηφιακές συχνότητες να τους παραχωρηθούν δωρεάν ((αφού αυτοί είναι, άλλωστε, οι πυλώνες της ανάπτυξης))μην χέσω.... Και ποια η ποιος θα τους χαλάσει το χατίρι;..Που τότε σε μερικές μέρες –που όλως τυχαίως (!) θα έληγε η προθεσμία ανακατανομής των συχνοτήτων και αδειοδότησης– ώστε να μην γίνει το θέλημά τους;;; ΑΛΛΑ με την ΕΡΤ ΚΛΕΙΣΤΉ και έξω από την όλη διαδικασία!!!!... Ο Σαμάρας,ο Μητσοτάκης,ο Αδωνης, ο Βενιζέλος, ο Βορίδης,ο Λοβέρδος, ο Θεοδωράκης, ο Θεοχάρης, η κόκκινη Καννέλη;;;ΠΛΆΚΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ...

    Οι δίμηνες συμβάσεις του κυοφορούμενου ΤΌΤΕ κυβερνητικού πλάνου για μια «μεταβατική» ΕΡΤ=ΔΤ άλλο δεν κάνουν από το να συνεχίζουν τη μακροχρόνια στρατηγική του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Ψυχάρη, του Κουρή, του Κοντομηνά,του Βαρδινογιάννη και όλων των άλλων..

    Ο βουλευτής της Ν.Δ δια της προσχωρήσεως και φίλος γενικά των εκδοτών, Μ.Βορίδης μαζί με τον αρμόδιο τότε υπουργό Επικρατείας Π.Καψή δημοσιογράφο στο επάγγελμα, στέλεχος του ΔΟΛ έως πρόσφατα, κατέθεσαν εσπευσμένα τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον υπουργό να κλείνει κανάλια που δεν εκπέμπουν ψηφιακά.... Ο ΒΟΡΙΔΗΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!! ΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΠΕΝ...

    O Μ. Βορίδης είχε συναντήσεις τους ισχυρούς εκδότες και τους εξηγούσε ΌΤΙ σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, ΈΠΡΕΠΕ να κατέβει το αναλογικό της σήμα το 2012 όπως σε ολόκληρη την Ευρώπη άλλα πως ;; με ένα ΕΣΡ-παράτυπο-..Και το τραγικό είναι ότι έλεγαν τα κανάλια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΈΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ότι το αντίτιμο για την κατοχή της συχνότητας τους τα τελευταία 4 χρόνια χαρίζεται στους ιδιοκτήτες για την προβολή πολιτικών διαφημίσεων!!!!! (ΝΑΙ χάρισαν την δημόσια περιουσία, σύμφωνα με το Σύνταγμα)...Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια της διαπλοκής;

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση