GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικές στιγμές: Η Αλέξια στο πατρικό της στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Η Αλεξία (Βασιλείου) βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις μνήμες ...


Η Αλεξία (Βασιλείου) βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις μνήμες της από τη μέρα που εγκατέλειψαν το σπίτι τους στην Αμμόχωστο μετά την τουρκική εισβολή του 1974.
Η περιγραφή της συγκλονίζει:
«Έτρεχα με τη γιαγιά και τον παππού μου, την αδερφή και τη μαμά μου μέσα στο χαντάκι και από πάνω μας ήταν τα τουρκικά αεροπλάνα. Ήμουν 10 χρονών τότε. Τρέχαμε να φύγουμε, δεν ξέραμε που να πάμε. Μπήκαμε σε ένα παλιό αυτοκίνητο 30 άτομα και φύγαμε, πήγαμε στις αγγλικές βάσεις και σωθήκαμε».
Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο από την επίσκεψη της Αλέξιας στο πατρικό της στην Αμμόχωστο. Η τραγουδίστρια, συγκινημένη, μπαίνει ξανά στο σπίτι της μετά από πάρα πολλά χρόνια. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που η τραγουδίστρια ρωτά αν μπορεί να μπει στο παιδικό της δωμάτιο. Εκεί μαθαίνει ότι ο εγγονός του σημερινού ιδιοκτήτη είναι και αυτός μουσικός.
«Ήθελα να πάω σε περίοδο ειρήνης, αλλά τις σκοτεινές μέρες της μαύρης επετείου για να καθαρίσει η μνήμη μου από τον ήχο του πολέμου», αναφέρει η Αλέξια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση