GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΚΗΔΕΙΑ του Παττακού...

Στην τελευταία του κατοικία στην Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου οδηγήθηκε ο πραξικοπηματίας Στυλιανός Παττακός η σορός του οποίου έφτασε το πρω...


Στην τελευταία του κατοικία στην Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου οδηγήθηκε ο πραξικοπηματίας Στυλιανός Παττακός η σορός του οποίου έφτασε το πρωί με το πλοίο της γραμμής στη Σούδα.
Στη συνέχεια η σoρός του μεταφέρθηκε στις 11:00 το πρωί Τρίτης στην Αγία Παρασκευή Αμαρίου.



Και βουλευτές της Χ.Α
Πένθιμα χτυπούσαν οι καμπάνες, ενώ συνεχώς κατέφτανε περισσότερος κόσμος. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι έκαναν την εμφάνισή τους και βουλευτές της Χρυσής Αυγής ενώ ακούστηκε και εμβατήριο χειροκρότημα.






Ο εθνικός ύμνος μέσα στην εκκλησία
Μάλιστα ο εθνικός ύμνος ακούστηκε μέσα στην εκκλησία όπου τελέστη η εξόδιος ακολουθία.
Στις 12:00 είχε προγραμματιστεί η διαδικασία ταφής. Παρά την επιθυμία της οικογένειάς του να πραγματοποιηθεί η κηδεία σε στενό κύκλο, η διαρροή της είδησης του θανάτου του άλλαξε τα δεδομένα.



Ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας εκφώνισε τον επικήδειο
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ο πραξικοπηματίας είχε εκφράσει την επιθυμία στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και ιδίως στις δύο κόρες του, ο θάνατός του να γίνει γνωστός μετά την τέλεση και της ταφής, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.






Ο μακροβιότερος πραξικοπηματίας
Ο Στ. Παττακός ήταν ο μακροβιότερος από τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος και της 7χρονης δικτατορίας στην Ελλάδα και εξέπνευσε το Σάββατο σε ηλικία 104 ετών.
Ο καταγόμενος από το Ρέθυμνο ο πραξικοπηματίας είχε αποφυλακιστεί για λόγους ανήκεστου βλάβης, παρότι καταδικαστείς σε ισόβια.



Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1357391&srv=127

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση