GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Δεν χρειάζεται να υπάρχει κλούβα στην Ηρώδου Αττικού

«Δεν θα επαναληφθούν αυτά τα γεγονότα. Δεν χρειάζεται να υπάρχει τίποτα, ούτε κλούβα, ο κόσμος έχει δικαίωμα να διαδηλώνει. Δεν έχει κανέ...


«Δεν θα επαναληφθούν αυτά τα γεγονότα. Δεν χρειάζεται να υπάρχει τίποτα, ούτε κλούβα, ο κόσμος έχει δικαίωμα να διαδηλώνει. Δεν έχει κανένα λόγο ούτε το Μαξίμου να φοβάται, ούτε κανείς» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στην πορεία που πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι στο Σύνταγμα και τη ρίψη δακρυγόνων από τους αστυνομικούς.

«Το ΔΝΤ σήμερα λέει ότι θα υπάρξει ανάπτυξη 2,8%. Σε εκείνο που συμφωνούμε αυτήν τη στιγμή και με το ΔΝΤ είναι ότι πρέπει να γίνει ρύθμιση του χρέους» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Είμαι βέβαιος ότι με τις προσπάθειες που γίνονται και τη διάθεση που δείχνει η κυβέρνηση θα φτάσουμε στη ρύθμιση του χρέους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουμπλής.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση