GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στον Χατζηνικολάου: "Πού στοχεύει το νέο κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ..."

Συνέντευξη ‘χείμαρρο’, έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος χθες  στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή του οποίου παρουσίασε το νέο του κόμμα την...

Συνέντευξη ‘χείμαρρο’, έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος χθες  στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή του οποίου παρουσίασε το νέο του κόμμα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και τις θέσεις αυτού.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου για να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις ο Κ. Βελόπουλος, για το αν αυτό το κόμμα είναι φιλορωσικό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απήντησε πως το κόμμα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ και κοιτάζει μόνο προς τα εκεί που δείχνει το συμφέρον της Ελλάδας. «Αν αυτό το συμφέρον δείχνει προς τη Ρωσία προς την Κίνα ή οπουδήποτε αλλού δε μας αφορά. Το μόνο που μας αφορά είναι αυτοί που θα βοηθήσουν την Ελλάδα με επενδύσεις και όχι με δανεικά. Τα κοινά που έχουμε με τη Ρωσία είναι πολλά όπως η Ορθοδοξία και ο κοινός τρόπος ανάπτυξης της οικονομίας, μέσω του πρωτογενούς τομέα κ.α.π».

Μίλησε για το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ όσον αφορά την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα, μέσω εναλλακτικών ποιοτικών καλλιεργειών. Συγκεκριμένα ανέφερε 72 προϊόντα τα οποία μπορούν άμεσα να καλλιεργηθούν στην Ελλάδα και να δώσουν άνθηση στην ελληνική οικονομία. Τόνισε την ανάγκη για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, στην Ελλάδα, του μόνο τομέα που μπορεί να δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία και τόνισε πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τις δικές μας δυνάμεις.
Παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για το προσφυγικό ζήτημα και πως μπορεί αυτό να μειωθεί και εν τέλει να παύσει να υφίσταται.

Τέλος ανακοίνωσε τη μεγάλη συγκέντρωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 18:30, όπου θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος, στον ελληνικό λαό το όραμά για το μέλλον καθώς θα ανακοινώσει τις προγραμματικές θέσεις-δεσμεύσεις του κόμματος.

1 σχόλιο

  1. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!
    4oktovriou.blogspot.gr/2012/05/blog-post_94.html
    Εβαλε μπουγαδα ο Πρετεντερηs;-koyrdisto portokali
    Οι γραφικοι πολιτικαντηδεs:Οταν ο Ντινοπουλοs εγραφε''Ε......
    athamastos.blogspot.com/2014/06/blog-post_3252.html
    Αττικα Νεα:Ναι Ρε...Τετοιοι πολιτικοι του βοθρου...
    attikanea.blogspot.com/2016/09/blog-post_446.html
    Master Quiz:
    o λουλουκοs
    η ξανθια παρουσιαστρια
    βικυ η κοτερατζου
    πιπα λουστρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση