GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: Να απαντήσει η Κύπρος, να σωπάσουν οι Έλληνες

«Οι Έλληνες έχουν μια τάση υποτίμησης του κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει μια απάντηση και η εθνική Κύπρου για να σω...


«Οι Έλληνες έχουν μια τάση υποτίμησης του κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει μια απάντηση και η εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή οι Έλληνες».
Αυτή η φράση ανήκει στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, που μίλησε στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» το βράδυ της Δευτέρας, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού και πριν το επερχόμενο ματς της εθνικής Ελλάδος με την Κύπρο.
Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ: "Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που το πιστεύαμε. Σίγουρα είναι νωρίς, αλλά οι έξι βαθμοί κάτι λένε. Δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Είχε 4-5 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούσαμε να το καθαρίσουμε. Δεν το περίμεναν και δεν το χώνευαν, ότι έχασαν από το ΑΠΟΕΛ. Νιώσαμε και λίγο άβολα".
Για τον Γιαννιώτα: "Έχουμε συμβόλαιο μέχρι το Μάιο".
Για το αν το 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του ΑΠΟΕΛ: "Δίνει μεγάλη αξία του ΑΠΟΕΛ και δείχνει πόσο μεγαλώνει το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία 5-6 χρόνια, για να μην πάω πίσω στο 2001, όταν ήρθε ο Γκέραρντ, που ξεκίνησε η ευρωπαϊκή άνοδος. Θα μείνω στο 2009 και το 2011, όταν σημειώθηκαν οι μεγάλες επιτυχίες. Βλέπουμε έστω και στο Γιουρόπα Λιγκ ποιες ομάδες αγωνίζονται".
Για τα υποτιμητικά σχόλια του ελληνικού Τύπου: "Πάντοτε οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του Κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μία απάντηση η Εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή".
Για το αν η ΑΕΚ είναι ο κυριότερος αντίπαλος στο δρόμο προς το πρωτάθλημα: "Είναι ένας αντίπαλος που τα τελευταία χρόνια παλεύει μαζί μας. Είναι λίγο νωρίς ακόμη. Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί λίγο είναι η κούραση η δική μας. Έχουμε το βάθος και την ποιότητα και θα είμαστε εκεί. Και η Ομόνοια θα επανέλθει και ο Απόλλωνας θα είναι εκεί και η ΑΕΛ. Παρότι έχει κάποια προβλήματα η Ανόρθωση είναι Ανόρθωση".
Για τις συχνές αλλαγές προπονητών: "To αποτέλεσμα δικαιώνει τις αποφάσεις".
Για τον Τόμας Κρίστιανσεν: "Ο Κρίστιανσεν επιτελεί ένα πάρα πολύ καλό έργο. Είναι ένα τιμ τεσσάρων δικών του και δύο δικών μας".
Για τα συμβόλαια Εφραίμ και Αλωνεύτη: "Eίναι οι επόμενοι που θα περάσουν από τα γραφεία για ανανέωση της συνεργασίας. Είναι δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Μας ευχαριστεί που ο Στάθης μπαίνει στο παιχνίδι και δείχνει την ικανότητά του".
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση