GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δήμητρα Λιάνη διαψεύδει ότι έπεσε θύμα ληστείας

Διαψεύδει ότι έπεσε θύμα διάρρηξης η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου μιλώντας τις μεσημεριανές ώρες σε τηλεοπτική εκπομπή του Star. Σύμφωνα ...


Διαψεύδει ότι έπεσε θύμα διάρρηξης η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου μιλώντας τις μεσημεριανές ώρες σε τηλεοπτική εκπομπή του Star. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, η κατοικία της χήρας του Ανδρέα Παπανδρέου μπήκε στο στόχαστρο συμμορίας ληστών που έχει σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στα βόρεια προάστια. 

Το περιστατικό έγινε σε έναν χώρο εύκολα προσβάσιμο, όπως αποδείχθηκε, για τους δράστες, αφού πρόκειται για τη μεζονέτα της χήρας του Ανδρέα Παπανδρέου που βρίσκεται στο συγκρότημα κατοικιών της οδού Αγράμπελης στην Εκάλη, όπου τα περισσότερα κτίσματα είναι ακατοίκητα.

"Έχω φρίξει από το πρωί, βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω δημοσιεύματα τέτοιου τύπου", ανέφερε η κ Λιάνη μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

"Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καταρχήν, δε μένω στην Αγράμπελη εδώ και πολλά χρόνια. Δεν μπήκε καμία σπείρα να με ληστέψει. Το δικό μου το σπίτι δεν προσφέρεται από πλευράς οικονομικής ευμάρειας ούτως ώστε να ληστέψουν κάτι. Στις αρχές του καλοκαιριού, επειδή έλειψα για λίγο και άφησα ανοιχτά, κάποιος από το διπλανό σπίτι όπου γίνονταν κάποιες εργασίες, μπήκε μέσα και μου πήρε το παλιό μου λάπτοπ στο οποίο είχα περασμένα όλα μου τα αρχεία, το ηλεκτρονικό τσιγάρο και δυο faux δαχτυλίδια faux. Αυτό ήταν όλο. Πήρε τεράστιες διαστάσεις και δεν ήταν άξιο λόγου", εξήγησε.

Πηγή βίντεο: gossiptv

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση