GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσόγονος: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανοιχτεί στην κοινωνία

Φάνηκε μια αναντιστοιχία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ που κέρδισε εκλογές και τον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανοίγει τις οργανώσεις, όπως επεσήμανε...


Φάνηκε μια αναντιστοιχία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ που κέρδισε εκλογές και τον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανοίγει τις οργανώσεις, όπως επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος αναφερόμενος στο Συνέδριο του κόμματος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98.0 ο κ. Χρυσόγονος επεσήμανε ότι όταν η ΝΔ έχει 400.000 μέλη και το ΠΑΣΟΚ 50.000, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνά τα 30.000 μέλη. 

"Πρέπει να ανοιχτεί στην κοινωνία" τόνισε ο κ. Χρυσόγονος ενώ επανέλαβε την πρότασή του για εκλογή από τη βάση προέδρου και μελών της Κ.Ε.

"Δεν θα πρέπει να τρέφουμε ουτοπικές φιλοδοξίες για ριζική αναδιάρθρωση του χρέους τώρα" είπε επίσης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως αυτά που αναφέρει ο Σόιμπλε για μετάθεση της συζήτησης του χρέους για το 2018, αποτελούν απόφαση του Eurogroup το 2016.

Σχετικά με τις εκλογές που ζητά η ΝΔ ο κ. Χρυσόγονος σημείωσε ότι δεν χρειάζονται εκλογές σε μια σχεδόν χρεοκοπημένη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση