GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψυχραιμία για το θέμα Κετσπάγια στην ΑΕΚ

Με ψυχραιμία και χωρίς πανικό επιδιώκουν να χειριστούν το θέμα Κετσπάγια στην ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στο «μάτι ...


Με ψυχραιμία και χωρίς πανικό επιδιώκουν να χειριστούν το θέμα Κετσπάγια στην ΑΕΚ.

Ο Γεωργιανός είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο επίσης δεδομένη είναι η πρόθεση της «Ένωσης» να αντιμετωπίσει χωρίς σπασμωδικές κινήσεις την κρίση που προέκυψε.

Σε πρώτη φάση λοιπόν και κατόπιν της νέας επικοινωνίας που είχαν, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ντούσαν Μπάγεβιτς συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα ο προπονητής. Όχι μόνο επειδή θεωρούν ασόβαρο να αλλάζει κάθε τόσο τεχνικό η ομάδα και να λαμβάνονται αποφάσεις υπό την πίεση του κόσμου ή των ΜΜΕ, αλλά κι επειδή θέλουν να επανέλθει καθεστώς ηρεμίας μέχρι να αποσαφηνιστεί η επόμενη μέρα.

Διότι όσο πιθανό θεωρείται πλέον η ΑΕΚ να πάει στη Λάρισα με προπονητή τον Κετσπάγια, άλλο τόσο βέβαιο είναι ότι συνεχίζει την προετοιμασία για διάδοχη κατάσταση -αν κι εφόσον αυτό αποφασιστεί. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν συνεχίζουν να καταφτάνουν και να αξιολογούνται (κυρίως από τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς) δεκάδες προτάσεις καθημερινά.

Σε κάθε περίπτωση και ό,τι κι αν συμβεί τελικά, δεδομένο είναι ότι στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις ο Κετσπάγια θα είναι στα Σπάτα. Έχοντας μπροστά του το δύσκολο έργο να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα εναντίον του και το φαινομενικά ακατόρθωτο -με τις παρούσες συνθήκες- να οικοδομήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους παίκτες και τον κόσμο.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση