GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψε με... πάταγο: Θριαμβευτής στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Το πρώτο ντέρμπι της φετινής Superleague είχε την... υπογραφή του πρωταθλητή Ολυμπιακού! Ξεπερνώντας τις δύο διαδοχικές ήττες από Λάρι...


Το πρώτο ντέρμπι της φετινής Superleague είχε την... υπογραφή του πρωταθλητή Ολυμπιακού! Ξεπερνώντας τις δύο διαδοχικές ήττες από Λάρισα και ΑΠΟΕΛ, οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 και επαναφέροντας την ηρεμία στην ομάδα.

Ο Πάουλο Μπέντο ήθελε ένα γρήγορο γκολ για να “λυθούν” τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού, και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, καθώς στο 6ο λεπτό ο Γιόχανσον έκανε το λάθος, ο Φορτούνης έδωσε στον Σεμπά και αυτός βρήκε τον Ιντέγε, που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Πριν προλάβουν να... συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, με την μπάλα στο σουτ του Σεμπά να κοντράρει πάνω στον Ντίντακ και να σταματά στο δοκάρι του Ανέστη.

Η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της στη συνέχεια, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Καπίνο, με τους “ερυθρόλευκους” να κρατούν χωρίς δυσκολία το 1-0 μέχρι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλύτερος, με τις δύο ομάδες να είναι πιο κινητικές, και τελικά τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που έφτασε στο 2-0 στο 64', όταν από το τραγικό λάθος του Λαμπρόπουλου ο Μάρτινς πήρε την μπάλα και δε δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα των Πειραιωτών.

Στο 71' ο Ανέστης γλίτωσε την ΑΕΚ από ένα τρίτο γκολ, απομακρύνοντας δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Σεμπά, όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στη φάση του 80', ότν ο Λαμπρόπουλος στην προσπάθειά του να κόψει τον Φορτούνη έβαλε μία περίεργη κόντρα, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Φορτούνη και κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΚ για το 3-0.

Η "Ένωση"... ξύπνησε μετά το τρίτο γκολ, όμως ήταν πια αργά. Ενδεικτικό είναι το ότι η πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε η ΑΕΚ ήρθε στο 84', όταν μετά από ολιγωρία της άμυνας του Ολυμπιακού ο Μάνταλος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 87' ο Μπακασέτας με ωραίο σουτ βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Καπίνο.
Κοντά στο γκολ έφτασε στο 89' και ο Λέσκοτ, με την κεφαλιά του όμως να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση