GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ! Το (νέο) παραλήρημα Πολάκη...

Nikos Moldovanidis υφυπουργος υγείας σε ντελίριο Σήμερα το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Λαϊκής Ενότητας, Βασίλης Πριμικήρης, μί...

Nikos Moldovanidis
υφυπουργος υγείας σε ντελίριο


Σήμερα το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Λαϊκής Ενότητας, Βασίλης Πριμικήρης, μίλησε στο ΒΗΜΑ FM για τον Παύλο Πολάκη:
«Ο κ. Πολάκης δεν υπήρξε ποτέ μέλος, ούτε της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στο τμήμα Υγείας. Εγώ συνεργάστηκα με όλες τις αντιθέσεις που είχαμε και με τον κ. Ξανθό και με τον κ. Μπασκόζο. Ακόμη και με τον κ. Κουρουμπλή, όταν είχα την ευθύνη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, κάναμε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά πάντοτε σε ένα κόσμιο επίπεδο.
Ο κ. Πολάκης εκείνο που με ενοχλεί εμένα στον κ. Πολάκη, είναι ακριβώς αυτή η ψευτομαγκιά, αυτό το ύφος που δεν έχει καμιά σχέση με την Αριστερά. Θα πιάσει τους δημοσιογράφους θα τους βάλει δυο μέτρα κάτω από τη γη, θα πιάσει τους πρώην συντρόφους του και θα τους βάλει ζουρλομανδύα. Μα τελικά ποιός είναι ο κ. Πολάκης;»

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση