GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα τα ονόματα για την Κ.Π.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν είναι υποψήφιοι Κουρουμπλής, Σπίρτζης, Σταθάκης

Το ψηφοδέλτιο για την εκλογή της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στη  διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη α...


Το ψηφοδέλτιο για την εκλογή της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στη  διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί.
Τη λίστα των υποψηφίων συγκροτούν 419 στελέχη του κόμματος, από τα οποία αναμένεται να εκλεγεί ένας στους τρεις, καθώς οι θέσεις για την νέα Κ.Π.Ε. είναι 150.
Αίσθηση προκαλεί η απουσία από τη λίστα των υποψηφίων του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη και του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν ήταν υποψήφιος ούτε στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία.
Ανάμεσα στους 419 υποψηφίους για μια θέση στην Κεντρική Επιτροπή είναι και η αδελφή του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ζανέτ Τσίπρα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τη λίστα των υποψηφίων
ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση