GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος ήταν ο άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος στην πλατεία Κλαυθμώνος

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν το απόγευμα του Σαββάτου δεκάδες περαστικοί που έτυχε να περνούν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα του Σαββ...


Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν το απόγευμα του Σαββάτου δεκάδες περαστικοί που έτυχε να περνούν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου από την πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε κλήση από έναν πολίτη, ο οποίος κατήγγειλε ότι ένας άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος σε δέντρο επί της πλατείας Κλαυθμώνος, δίπλα ακριβώς από το κτίριο όπου φιλοξενείται το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην προσαγωγή ενός Πολωνού και ενός Ουκρανού που ήταν εμφανώς μεθυσμένοι.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, αρνούμενοι την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι ο άνδρας, πιθανώς πολωνικής καταγωγής, κρεμάστηκε μόνος του και οι ίδιοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ευρισκόμενοι και οι τρεις σε κατάσταση μέθης έπαιξαν αυτό το «παιχνίδι» μεταξύ τους, προκαλώντας ο ένας τον άλλον.

Ωστόσο, με βάση τον μάρτυρα που έκανε την καταγγελία οι δύο άνδρες είχαν έντονο διαπληκτισμό με το θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση