GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστραλός πρωθυπουργός: Δεν δέχεται λαθρομετανάστες που φτάνουν με βάρκες

Ο πρωθυπουργός Μάλκολμ Τέρνμπουλ υπερασπίζεται την πρότασή του για την απαγόρευση της εισόδου στην Αυστραλία των παράνομων μεταναστών π...


Ο πρωθυπουργός Μάλκολμ Τέρνμπουλ υπερασπίζεται την πρότασή του για την απαγόρευση της εισόδου στην Αυστραλία των παράνομων μεταναστών που φτάνουν από τη θάλασσα σε βάρκες, επιδιώκοντας να τους χορηγηθεί άσυλο.
Ο Αυστραλός πρωθυπουργός απορρίπτει την κριτική που του ασκούν δικηγόροι που ασχολούνται με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υποστηρίζουν ότι η πρόταση αυτή, παραβιάζει τα προβλεπόμενα από τον ΟΗΕ, για τους πρόσφυγες.
Σύμφωνα με την αυστηρή νομοθεσία της Αυστραλίας, όσοι αιτούνται άσυλο και προσπαθούν να φτάσουν στη χώρα από τη θάλασσα, μεταφέρονται σε κέντρα κράτησης στο νησί Μανούς, στην Παπούα Νέα Γουινέα, αλλά και στο νησί Ναουρού στον Ειρηνικό.
Περίπου 1.200 άνθρωποι κρατούνται στα κέντρα κράτησης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η επεξεργασία της αίτησης τους για τη χορήγηση ασύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση