GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Παυλόπουλου - Μητσοτάκη: «Μόνη λύση οι εκλογές...»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός, στις 12 το μεσημέρι, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπου...

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός, στις 12 το μεσημέρι, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Τη συνάντηση ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις εξελίξεις μετά την απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά.
Με μια λιτή δήλωση εξερχόμενος του Προεδρικού μεγάρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εξήγησε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί «η μόνη λύση για να εξέλθει από την πολιτική παρακμή που έχει περιέλθει η χώρα είναι οι εκλογές».
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο που κράτησε μία ώρα και ένα τέταρτο συζήτησαν εκτενώς την «κρίσιμη κατάσταση» στην οποία βρίσκεται η χώρα, ενώ ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τους «εντονότατους προβληματισμούς για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών» στον απόηχο των κυβερνητικών χειρισμών από την απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση