GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήπιαν τσίπουρα, στούκαραν τη νεκροφόρα και έχασαν τον νεκρό από το φέρετρο

Η τσιπουροκατάνυξη  του «πληρώματος» μιας νεκροφόρας - η οποία μετέφερε τη σορό ενός άντρα σε χωριό το οποίο βρίσκεται κοντά σε ημιορ...


Η τσιπουροκατάνυξη  του «πληρώματος» μιας νεκροφόρας - η οποία μετέφερε τη σορό ενός άντρα σε χωριό το οποίο βρίσκεται κοντά σε ημιορεινό κεφαλοχώρι της Ηλείας - είχε απρόβλεπτη εξέλιξη τόσο για τον πεθαμένο όσο και για τους συγγενείς του.

Η μεταφορά είχε προβλεφθεί να γίνει απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, ώστε  λίγο μετά τη δύση του ηλίου η σορός να έχει παραδοθείς τους οικείους του θανόντος.

Λίγα χιλιόμετρα πριν τον τελικό προορισμό ο οδηγός και ο συνοδηγός της νεκροφόρας είδαν πως είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους και αποφάσισαν να κάνουν στάση σε χωριό που βρισκόταν λίγα χιλιόμετρα πριν τον τελικό προορισμό τους. Η στάση ξεκούρασης συνοδεύθηκε όμως από τσίπουρα… χαλάρωσης, με τους δύο μεταφορείς από κάποιο σημείο και μετά να χάνουν το μέτρημα και το μέτρο.

Το αποτέλεσμα ήταν η στάση να γίνει πολύωρη διαμονή, με την αναχώρησή τους να μη είναι και ότι πιο εύκολο, καθώς ήταν εμφανής η αδυναμία τους να ταξιδέψουν. Ωστόσο, σύμφωνα με το patrastimes.gr, η παράδοση της σορού δεν μπορούσε να αναβληθεί παρόλο που οδηγός και συνοδηγός ήταν σε άσχημη κατάσταση, λόγω του αλκοόλ που είχαν καταναλώσει.

Λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην ιδιαιτέρα πατρίδα του εκλιπόντος,  ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της νεκροφόρας, με αποτέλεσμα να ανοίξει η πίσω πόρτα και το φέρετρο να εκτιναχθεί πολλά μέτρα μακριά, με τη σορό να πετάγεται έξω από αυτό.

Οδηγός και συνοδηγός ξαναμάζεψαν τη σορό αλλά - στην κατάσταση που ήταν τόσο αυτή όσο και το φέρετρο - δεν ήταν δυνατόν να παραδοθούν στους συγγενείς.

Ακολούθησε αγώνας δρόμου για την αποστολή άλλης νεκροφόρας και κάσας αλλά και υπαλλήλων από το γραφείο τελετών, προκειμένου να κάνουν τις αναγκαίες... παρεμβάσεις.

Στο μεταξύ, οι συγγενείς του νεκρού είχαν βγει σε αναζήτηση των μεταφορέων και της νεκροφόρας, καθώς λίγο πριν αρχίσουν τα τσίπουρα, είχαν επικοινωνήσει μαζί τους και τους είχαν πληροφορήσει πως σε λίγη ώρα φτάνουν.

Ο εντοπισμός της νεκροφόρας εκτός δρόμου και του διαλυμένου φέρετρου, ήταν ή αιτία να ακολουθήσουν απίστευτες σκηνές με πρωταγωνιστές τους συγγενείς του νεκρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση