GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στα ορεινά της ΝΔ! Καραμανλικός υποβολέας (μέσω Κουντουρά) στην επίθεση Καμμένου κατά Οικονόμου...

Από τον Κοινοβουλευτικό.  Ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή χαρακτήρισε "δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου...

Από τον Κοινοβουλευτικό. 

Ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή χαρακτήρισε "δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου" τον Βασίλη Οικονόμου προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
«Αν εγώ είμαι το δεξί χέρι, να ψάξει τα αριστερά χέρια του Τσοχατζόπουλου, που ασχολούνται με τα εξοπλιστικά, εδώ, στην κοινοβουλευτική ομάδα, στην Πολιτική Επιτροπή και σε όλο το σύστημα που μάζεψε αυτός κι ο συνεταίρος του και να σταματήσει να μιλάει γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί», κάλεσε τον Πάνο Καμμένο απαντώντας επί προσωπικού ο κ. Οικονόμου, σημειώνοντας ότι δούλεψε από το 1997 μέχρι το 2000 στα αθλητικά προγράμματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τίποτε άλλο.

Όμως, όπως πληροφορείται το Press-Gr, το θέμα αυτό είχε και μια άλλη συνέχεια στα ορεινά της Βουλής. Ο Βασ. Οικονόμου έγινε έξαλλος βλέποντας άλλο βουλευτή, από τους "καραμανλικούς" της ΝΔ, να τρέχει εκείνη την ώρα πίσω από την Έλενα Κουντουρά, που καθόταν εκεί κοντά, στο διάδρομο της Βουλής και να αρχίσει να της μιλάει ψιθυριστά. Στη συνέχεια η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ βγήκε από την αίθουσα και επανήλθε από την πλευρά των υπουργικών εδράνων πηγαίνοντας προς τον κ. Καμμένο και μεταφέροντάς του προφανώς αυτά που της είπε ο καραμανλικός βουλευτής για να τα χρησιμοποιήσει στην ανταπάντησή του προς τον Β. Οικονόμου.

Ύστερα από το σκηνικό αυτό εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους στα ορεινά. Ο Β. Οικονόμου είχε φραστικό επεισόδιο με τον βουλευτή αυτό που σε ρόλο "υποβολέα" βοήθησε τον αρχηγό των ΑΝΕΛ στην επίθεση εναντίον του. Την ανταλλαγή των μεταξύ τους σκληρών εκφράσεων παρακολούθησαν όλοι οι παριστάμενοι γαλάζιοι βουλευτές αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι, όπως προέκυψε από τα συμφραζόμενα, ότι το επεισόδιο αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά στο ...μακελειό που θα ακολουθήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση