GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Το πραξικόπημα Τσίπρα - Παππά κορυφώνεται

Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης προκάλεσε, και πριν από την απόσυρσή της,η κατάθεση τροπολογίας για τις τηλεοπτικ...


Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης προκάλεσε, και πριν από την απόσυρσή της,η κατάθεση τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες από τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.
“Το πραξικόπημα Τσίπρα - Παππά κορυφώνεται με άλλη μια αυταρχική πράξη που οδηγεί μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες σε κλείσιμο τα τηλεοπτικά κανάλια”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέας Δημοκρατία, και προσθέτει: “Οι ευθύνες τους για τις μαύρες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις είναι τεράστιες. Οφείλουμε όλοι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, να συνειδητοποιήσουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο στον όποιον οδηγεί η Κυβέρνηση τη χώρα και να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε: “Για την νέα νομοθετική απρέπεια Παππά μία μόνο λέξη ταιριάζει: ΦΑΣΙΣΜΟΣ”.
Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που για 27 χρόνια υπηρέτησαν τους καναλάρχες, τολμούν να μιλούν για δημοκρατία. Οι υπερασπιστές της αεροπειρατείας των καναλαρχών δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα τους», σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με απόλυτη διαφάνεια» και υπογραμμίζει ότι «γίνεται πραγματικότητα η λαϊκή απαίτηση για την άρση της ασυδοσίας και την επιβολή της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».
Παππάς: Θα εξαντλήσουμε κάθε πρόνοια για την προστασία των θέσεων εργασίας
Αυτή η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε πρόνοια για την προστασία των θέσεων εργασίας στα κανάλια σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στην Web TV της Αυγής χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα κροκοδίλεια τα δάκρυα των καναλαρχών για το συγκεκρμένο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση