GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Εκτακτη ομιλία Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ...

Δεύτερη ομιλία, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για το ΕΣΡ και τον πόλεμο κυβέρνησης – ΝΔ για την τροπολογία Παππά για τα κανάλια, θα ...

Δεύτερη ομιλία, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για το ΕΣΡ και τον πόλεμο κυβέρνησης – ΝΔ για την τροπολογία Παππά για τα κανάλια, θα κάνει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις προγραμματισμένες ομιλίες.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός φάνηκε απαισιόδοξος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπω αντιφάσεις για το ΕΣΡ. Οι μισοί το θέλουν και οι μισοί όχι» ενώ στην ομιλία του αναμένεται να καλέσει τη ΝΔ να συναινέσει για να λυθεί το αδιέξοδο.

Επίσης, επιχείρησε να βάλει φρένο στα σενάρια άμεσου ανασχηματισμού αμέσως μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν πρόκειται να γίνουν αιφνιδιασμοί. Πρώτα θα ανασχηματίσουμε το κόμμα και μετά την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Τσίπρας αναμένεται να καλέσει τη ΝΔ να προσέλθει στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής την ερχόμενη βδομάδα και να συναινέσει στην συγκρότηση του ΕΣΡ, κάνοντας λόγο για μια τελευταία ευκαιρία.

Θα μιλήσει ειδικότερα για το συνταγματικό καθήκον της αντιπολίτευσης να συμβάλλει στην συγκρότηση του ΕΣΡ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές εάν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, θα επανακαταθέσει την τροπολογία, και μάλιστα, όπως έλεγαν, χωρίς καθυστέρηση.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί εκ νέου και στο θέμα του χρέους στέλνοντας μήνυμα στους εταίρους ότι πρέπει άμεσα να υπάρξει απομείωση του.

Θα μιλήσει για κλείσιμο τη αξιολόγησης ακόμη και τέλη Νοεμβρίου, ρύθμιση χρέους και ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ ταυτόχρονα.

Παράλληλα αναμένεται να απαντήσει και στις επικρίσεις που δέχτηκε για μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και την αλλοίωση του αριστείου του προφίλ, αλλά και στις ενστάσεις (κυρίως από την πλευρά των 53+_ για την διεύρυνση προς την κεντροαριστερά.

Λίγο πριν την ομιλία του, ο πρωθυπουργός πήγε στις κερκίδες, όπου κάθονταν μέλη της Νεολαίας του κόμματος και παρακολούθησε από εκεί τις ομιλίες.

1 σχόλιο

  1. ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ?
    Τα στελέχη που κάθονται σήμερα στις καρέκλες της εξουσίας και δεν τα ήξερε ούτε η θεία τους έγιναν γνωστοί στο λαό και ψηφίστηκαν χάρη στις άπειρες ώρες παρέλασής τους στα κανάλια, επειδή ο λόγος τους ήταν οξύς εναντίον όσων υπέφεραν οι πολίτες από τις πολιτικές των τότε κυβερνήσεων κι αυτό έφερνε νούμερα στις εκπομπές.

    Τα παιδάκια που κάθονται στις καρέκλες της εξουσίας σήμερα ήταν από χρόνια στα τηλέφωνα με τις κορυφές των μίντια, χαϊδεύοντας τα αυτιά τους για να εξασφαλίσουν παραπέρα ευνοϊκή μεταχείριση στα δελτία τους. Πολύ πριν αρχίσουν τις επαφές με γάτες Ιμαλαϊων, εφοπλιστές και εργολάβους δημοσίων έργων, όλους καναλάρχες κατά διαβολική σύμπτωση, για να έχουν την εύνοιά τους στην πορεία τους προς την εξουσία.

    Όπως, κατά διαβολική σύμπτωση, ο ένας από αυτούς, ο κ Φώτης Μπόμπολας, έχει μετατρέψει την εφημερίδα «Έθνος» και τις άλλες εκδόσεις του σε μια καθαρή φιλοκυβερνητική περιοχή, εδώ και μήνες. Κατά διαβολική σύμπτωση μάλιστα σαν ένας από τους τρείς μεγαλομετόχους του MEGA έχει μπλοκάρει με την αρνητική στάση του την παραπέρα ζωή του καναλιού. Κατά σύμπτωση και ανεξήγητα!

    Κατά σύμπτωση, το συγκρότημα ενός παλιού εκδότη, που φουντάρησε το κανάλι του αφήνοντας απλήρωτους ένα σωρό εργαζόμενους, εξαφανίστηκε, αλλά ο γιός του εμφανίζεται μεγαλομέτοχος με κεφάλαια σε αληθινό συγκρότημα ραδιοφώνου και εφημερίδων και τηλεοπτικών εκπομπών, που εδώ και χρόνια ξεπλένει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ Καμμένο κατ εξακολούθηση.

    Κατά σύμπτωση, ο κ Κοντομηνάς στήριζε διαρκώς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, όπως όλοι έβλεπαν εξώφθαλμα και όπως ο ίδιος ομολογούσε ανοιχτά στα ραδιόφωνα «γιατί τα παιδιά ήταν νέα».

    Κατά σύμπτωση το κανάλι «Ε» ήταν προκλητικά φιλοκυβερνητικό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μέχρι πρόσφατα με όλο το πάνελ να πυροβολεί καθέναν που τολμούσε να εκφράσει αντίθετη άποψη.

    Κατά διαβολική σύμπτωση οι ζάπλουτες οικογένειες Βαρδινογιάννη και Αγγελόπουλου (και όχι μόνο) ήταν εκείνες που αγκάλιασαν το «νέο παιδί», τον κ Τσίπρα, στο δρόμο προς την εξουσία και τον βοήθησαν με κοινωνική και προσωπική στήριξη στα άγνωστα γι αυτόν βήματα, κυρίως έξω από τη χώρα.

    Για να μη μιλήσουμε για τις επαφές του υπουργού προπαγάνδας από παλιά με όλους τους μιντιάρχες προκειμένου να εξασφαλίσει την εύνοιά τους για προνομιακή μεταχείριση του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του προς της εξουσία.

    Αυτά και άλλα πολλά είναι τα «καθαρά βήματα» του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της διαπλοκής, που «τον πολέμησε» δήθεν τόσα χρόνια. Το παραχαϊδεμένο παιδί της διαπλοκής!!

    Επειδή τα κακομαθημένα παιδάκια έχουν ένα ασθενές σημείο: Δεν αντέχουν την κριτική. Και κάθε κριτική τούς προκαλεί πόνο. Δεν την ανέχονται. Αυτός είναι ο ένας βασικός λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση λυσσάνε με τα κανάλια όταν δεν τους χαϊδεύουν τα αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση