GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσκλητήριο Λοβέρδου σε Ποτάμι για ενιαία Κοινοβουλευτική Ομάδα

Πρόσκληση στο Ποτάμι να συνεργαστεί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και να συγκροτήσουν ενιαία Κοινοβουλευτική Ομάδα, απηύθυνε ο κοινοβο...


Πρόσκληση στο Ποτάμι να συνεργαστεί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και να συγκροτήσουν ενιαία Κοινοβουλευτική Ομάδα, απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Από την Ολομέλεια, ο κ. Λοβέρδος απευθύνθηκε προς την πτέρυγα του Ποταμιού και με αιχμή τη σύμπλευση των δύο κομμάτων κατά τη χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων με αντικείμενο τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ανέφερε: «Πρέπει να συνεργαστούμε και πρέπει να συνεργαστούμε σε αυτήν τη Βουλή. Να κάνουμε μία ενιαία Κοινοβουλευτική Ομάδα, να απαντήσουμε έτσι σε όλη αυτήν την απόπειρα από τον δικομματισμό, τον μικρό δικομματισμό, να μας παραμερίσει».

«Δεν θα τα καταφέρει», εκτίμησε, και πρόσθεσε «για το θέμα που απασχολεί την κοινωνία ολόκληρη και όχι τα κόμματά μας», ότι «τη συναίνεση θα τη δούμε όταν το ΣτΕ αποφασίσει. Και δεν θα αφορά τον κ. Παππά, θα αφορά τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση