ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ρίξτε μια τελευταία ματιά: Κλείνει σήμερα ο Ελευθερουδάκης

Share it:

Μια τελευταία ματιά, έστω και μέσα από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, προλαβαίνετε να ρίξετε στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης. Σήμερα, Σάββατο, είναι η τελευταία μέρα που λειτουργεί το ιστορικό βιβλιοπωλείο.

Τα βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκη υπάρχουν από το 1898.

Ιδρύθηκε από τον Κώστα Ελευθερουδάκη και το έργο του συνέχισαν ο γιος του Γιώργος, η σύζυγός του Βιργινία και οι κόρες του Σοφίκα και Μαρίνα.

Σημείο αναφοράς ήταν το βιβλιοπωλείο που βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος. Μετά μεταφέρθηκε στην οδό Νίκης,έμεινε εκεί 30 χρόνια και το 1995 μεταφέρθηκε στην οδό στην Πανεπιστημίου 15.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου που ανακοινώθηκε το κλείσιμο του βιβλιοπωλείου έως και αύριο τα βιβλία πωλούνται σε bazaar με έκπτωση έως και 80%.

Ο εκδοτικός οίκος θα συνεχίσει να λειτουργεί πλέον ηλεκτρονικά.

Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση