GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης μοιράζει φυλλάδια στον ηλεκτρικό σταθμό

Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης, είναι γνώριμος στο κοινό για τις συμμετοχές του σε πετυχημένα σήριαλ και θεατρικές παραγωγές. Η οικονομική...


Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης, είναι γνώριμος στο κοινό για τις συμμετοχές του σε πετυχημένα σήριαλ και θεατρικές παραγωγές. Η οικονομική κρίση ωστόσο, δε κάνει διακρίσεις, ειδικά στους ηθοποιούς που μαστίζονται από υψηλή ανεργία. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα", αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως ηθοποιός, και στο πώς πήρε την απόφαση να μοιράσει φυλλάδια.
"Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, γιατί δεν είχα μείνει πάνω από 9 μήνες άνεργος. Μου κόστισε πολύ γιατί τότε βίωσα την απόλυτη μοναξιά. Δεν είχα χρήματα, το ψυγείο ήταν άδειο και έτσι το έβγαλα και από την πρίζα", σημείωσε ενώ δε παρέλειψε να αναφερθεί και στο ότι είχε σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία.
"Κάποια στιγμή είπα έχω ένα φαγητό από τα αδέρφια μου. Τι κάνω; Δεν έχει παρακάτω τη στιγμή που σε έχουν ξεχάσει όλοι, δεν χτυπάει το τηλέφωνο, δεν υπάρχει δουλειά και είπα πρέπει να βάλω ένα τέλος! Τελευταία στιγμή ήρθε μπροστά μου το πρόσωπο ενός φίλου και πήρα δύναμη. Τότε είπα ας το πολεμήσω ακόμα μία ημέρα", πρόσθεσε. Ο ηθοποιός, μοιράζει φυλλάδια στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Ν. Ηρακλείου και όπως είπε κερδίζει 750 ευρώ το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση