GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Γιάννας (Αγγελοπούλου) για τον Αλέξη (Τσίπρα) και τις σχέσεις τους...

Γιατί δεν ζει πλέον στην Ελλάδα, αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα, μιλά, μεταξύ άλλων, η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξη που παραχωρεί σ...


Γιατί δεν ζει πλέον στην Ελλάδα, αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα, μιλά, μεταξύ άλλων, η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξη που παραχωρεί στο «Κ» της «Καθημερινής.
«Ναι είναι αλήθεια ότι οικογενειακά μετακινήσαμε το κέντρο βάρος της περιουσίας μας εκτός Ελλάδος. Όμως βρίσκομαι συχνά στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσα αλλιώς», δηλώνει και σημειώνει ότι στην Ελλάδα δεν έχει η οικογένειά της επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν αποδέχεται τον όρο της «φορολογικής μετανάστευσης», παρατηρώντας ότι και φόρους πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει.
«Αν ήταν για φορολογικούς λόγους να αποφασίσουμε να μείνουμε εκτός Ελλάδος θα είχε γίνει πριν από καιρό. Ο λόγος που φέραμε τα πάνω κάτω στην οικογένειά μας, ήταν επειδή η "μαμά ήταν στην Αθήνα"», σημειώνει.
«Κοιτάξτε, είτε είσαι μέσα, είτε είσαι έξω, όσο θέλεις να βοηθήσεις, και σου δίνονται οι δυνατότητες να βοηθήσεις, φυσικά λέω στον εαυτό μου ¨είσαι εδώ". Οι συνθήκες το έφεραν και δεν μου ζητάνε βοήθεια...», απαντά στην ερώτηση ότι δεν ζει στην Αθήνα γιατί δεν μπορεί αν είναι χρήσιμη στον τόπο.
Σχετικά με τις σχέσεις της με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει ότι οι συναντήσεις μαζί του έγιναν στο φως (στη Βουλή και στο Μαξίμου) και τον πλησίασε γιατί: «Είδα μια απόπειρα καινούργιων ανθρώπων- και νέων, κυρίως όμως καινούργιων- να δουν τα πράγματα αλλιώς σε μια Ελλάδα κουρασμένη. Μίλησα μαζί τους, σημειώστε ότι το έκανα πηγαίνοντας στα γραφεία στη Βουλή αρχικά και αργότερα στο Μαξίμου, το φως κάνει καλό σε αυτές τις υποθέσεις. Οπότε θεώρησα ότι θα τους ήταν χρήσιμο, συνέβαλα στο να γίνουν επαφές με το διεθνές σύστημα». Αφού υπενθύμισε ότι η ατζέντα των συνομιλιών με τον κ. Τσίπρα ήταν γνωστή (για το Ίδρυμα Κλίντον) απέφυγε να πει εάν και σήμερα ομιλεί με τον κ. Τσίπρα σημειώνοντας: «Γνωριζόμαστε. Όπως είπα, ήρθε η στιγμή που αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω μια δήλωση, όπως πραγματικά προσπάθησα να τον βοηθήσω να δει τον "μεγάλο κόσμο στο εξωτερικό", ο ίδιος παραδεχόταν ότι δεν είχε την πείρα ακόμα».
«Και σήμερα, 18 μήνες μετά, τι είδατε να προκύπτει από τη «γνωριμία» της με τον κ. Τσίπρα;» ερωτάται. «Κάποιες στιγμές είδα τα πράγματα να παίρνουν δρόμο ολισθηρό και γι’ αυτό αισθάνθηκα υποχρεωμένη να θυμίσω τις θεμελιώδεις αγκυρώσεις που θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν είναι νοητό να χάσει, αναφέρομαι στο ευρωπαϊκό της ανήκειν. Από εκεί και πέρα άλλοτε κρύο άλλοτε ζέστη», απαντά.
Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, αφού χαρακτηρίζει τον κόσμο των ελληνικών ΜΜΕ ως «άγρια υπόθεση» αναφέρει ανάμεσα στα άλλα «Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν ξέρω αν θα προκύψει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν, που είναι το ζητούμενο. Ούτε θα δημιουργηθεί κόσμος αγγέλων...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση