Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

  Μπεν Στίλερ: Η εξέταση που έκανα μου έσωσε τη ζωή


  Ο Μπεν Στίλερ μίλησε για πρώτη φορά για την περίοδο που είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη στα 48 του χρόνια. Τώρα ο Στίλερ στα 50 του, επισκέφθηκε το "Howard Stern Show" και αποκάλυψε στον παρουσιαστή πώς ο ίδιος και ο γιατρός του ήταν σε θέση να εντοπίσουν και να θεραπεύσουν την ασθένεια νωρίς.
  «Συνέβη όταν ήμουν 48. Αρχικά δεν ήξερα τι πρόκειται να συμβεί και φοβόμουν. Σου σταματάει τα πάντα. Δεν μπορείς να σχεδιάσεις καμία ταινία, τίποτα», ανέφερε, εξομολογούμενος πως το διαπίστωσε σε εξέταση ρουτίνας τον Ιούνιο του 2014.
  Τρεις μήνες μετά τη διάγνωσή του, ο Στίλερ έκανε χειρουργείο προχωρώντας σε προστατεκτομή. Στην εκπομπή του Howard Stern, παρευρέθηκε μάλιστα και ο γιατρός του ηθοποιού, dr. Ted Schaefer, ο οποίος μίλησε διεξοδικά για το θέμα.
  Συγκεκριμένα εξήγησε:
  «Η απόφαση για το είδος της θεραπείας είναι περίπλοκο ταξίδι. Εξαρτάται από παράγοντες όπως το είδος του καρκίνου και την ηλικία του ασθενή», ανέφερε και εξήγησε πως ο καρκίνος που αντιμετώπισε ο ηθοποιός ήταν «μετρίως επιθετικός».
  «Όλες οι προτεραιότητες σου αλλάζουν. Ένιωσα τυχερός που έμαθα για τον καρκίνο του προστάτη. Ήμουν πολύ τυχερός που μου διεγνώσθη έγκαιρα», παραδέχτηκε ανάμεσα σε άλλα ο Μπεν Στίλερ επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκυρη διάγνωση.
  Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Μπεν Στίλερ: Η εξέταση που έκανα μου έσωσε τη ζωή Rating: 5 Reviewed By: Press- gr