GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στο Ωραιόκαστρο – Πρόσφυγες πυρπόλησαν το ΙΧ που σκόρπισε τον θάνατο

Μία γυναίκα και  το παιδί της που  διέμεναν στο Κέντρο Φιλοξενίας Φέσσα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθη...


Μία γυναίκα και  το παιδί της που  διέμεναν στο Κέντρο Φιλοξενίας Φέσσα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα, έξω από το Κέντρο.
Ανήλικος είναι και ο τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από το ΕΚΑΒ δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ φέρεται να έχει ορθοπεδικά τραύματα.
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή, καθώς επικρατεί ένταση. Πρόσφυγες πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του οδηγού που παρέσυρε τους πρόσφυγες. Υπό κράτηση τελεί ο οδηγός.
Η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, όπως και κάποιοι κάδοι στη γύρω περιοχή, αλλά τα οχήματά της δεν έχουν καταφέρει να πλησιάσουν ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση