GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Λέσβου για Ερντογάν: Αυτές οι πολιτικές είναι πολύ επικίνδυνες

«Επικίνδυνες» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αμφισβήτησε τη Συνθ...


«Επικίνδυνες» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αμφισβήτησε τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Μιλώντας στο σταθμό Αιγίου της ΕΡΤ ο κ. Γαληνός υποστήριξε πως «αυτές οι πολιτικές είναι πολύ επικίνδυνες. Όταν συνδυάσουμε όλες τις ενέργειες, τις δηλώσεις και τις πολιτικές που εφαρμόζονται καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Κάποιοι ρίχνουν λάδι στη φωτιά».

Στη συνέχεια έσπευσε να τονίσει ότι τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθάνε στις καλές σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ ελληνικού και τουρκικού λαού και «στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την σύσφιγξη αυτών των σχέσεων. Είναι άδικο κάποιες ηγεσίες να τορπιλίζουν αυτή τη θετική εξέλιξη των σχέσεων. Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν πολλά να ωφεληθούν από την σύσφιγξη των σχέσεων και την συνεργασία μεταξύ των χωρών μας».

Σύμφωνα με τον κ. Γαληνό, κάποιοι επωφελούνται από την κρίση που περνάει η Ελλάδα, η οποία  «μπορεί να είναι σε μια δύσκολη κατάσταση αλλά κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε σε όλους τους τομείς αδύναμοι. Πάντοτε σε δύσκολες στιγμές οι Έλληνες μπορούν και δείχνουν ότι έχουν δύναμη, υπευθυνότητα και την αγάπη για την πατρίδα τους που μπορούν να υπερασπίσουν» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση