GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αγωγή της Πειραιώς στη Νέα Δημοκρατία για τα δάνειά της

Την αγωγή της Τράπεζας Πειραιώς στη Νέα Δημοκρατία για τα δάνειά της δημοσιεύει η εφημερίδα «Αγορά» του Σαββάτου. Το γραφείο Τύπου το...


Την αγωγή της Τράπεζας Πειραιώς στη Νέα Δημοκρατία για τα δάνειά της δημοσιεύει η εφημερίδα «Αγορά» του Σαββάτου.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας στην οποία αναφέρει τα εξής:

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Αγορά" σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς εναντίον της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τα δάνεια του κόμματος, επιβεβαιώνει πλήρως τη διαπλοκή μεταξύ του πολιτικού και του τραπεζικού συστήματος και την κοινωνική καταστροφή που αυτή επέφερε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τράπεζα Πειραιώς ζητά ολόκληρο το ποσό του δανείου από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια ευρώ με τις προσαυξήσεις. Η εξέλιξη αυτή καταρρίπτει πλήρως τις αιτιάσεις περί εξυπηρέτησης των δανειακών υποχρεώσεων του κόμματος του, στις οποίες προέβη ο προέδρος της ΝΔ κατά τη συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά στη Βουλή, και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Σε μια περίοδο που το ανακεφαλαιοποιημένο από τους πολίτες τραπεζικό σύστημα κρατούσε κλειστές τις ροές χρηματοδότησης προς την πραγματική οικονομία, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δανείζονταν αστρονομικά ποσά με... αέρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε όλους τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση