GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κηδεύεται σήμερα ο Παττακός

Στο λιμάνι της Σούδας, με πλοίο της γραμμής, φτάνει σήμερα η σορός του πραξικοπηματία Στέλιου Παττακού, που πέθανε το Σάββατο 8 Οκτωβ...


Στο λιμάνι της Σούδας, με πλοίο της γραμμής, φτάνει σήμερα η σορός του πραξικοπηματία Στέλιου Παττακού, που πέθανε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου σε ηλικία 104 ετών.

Η σoρός του θα μεταφερθεί στις 11:00 στην Αγία Παρασκευή Αμαρίου και στις 12:00 θα γίνει η ταφή. Παρά την επιθυμία της οικογένειάς του να πραγματοποιηθεί η κηδεία σε στενό κύκλο, η διαρροή της είδησης του θανάτου του ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του neakriti.gr ο πραξικοπηματίας είχε εκφράσει την επιθυμία στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και ιδίως στις δύο κόρες του, ο θάνατός του να γίνει γνωστός μετά την τέλεση της ταφής, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Λίγες μέρες πριν το θάνατό του ο Στυλιανός Παττακός είχε πέσει θύμα ληστείας μέσα στην μονοκατοικία του στα Πατήσια. Οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους,παραβίασαν την πόρτα της οικίας και αφού ακινητοποίησαν την ουκρανή οικιακή βοηθό, πήραν κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα και αναμνηστικά μετάλλια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση