GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλοπ: Θέλουμε δουλειά στην άμυνα

Μπορεί η Λίβερπουλ να πήρε μία πολύ σημαντική νίκη και, μάλιστα, σε μία έδρα στην οποία παραδοσιακά αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά ο Γιο...


Μπορεί η Λίβερπουλ να πήρε μία πολύ σημαντική νίκη και, μάλιστα, σε μία έδρα στην οποία παραδοσιακά αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.
Ο γερμανός τεχνικός αρνήθηκε να πει πως η ομάδα του πάει για το πρωτάθλημα εφόσον δεν διορθώσει τα αμυντικά της προβλήματα.
«Θα φτιάξουμε την άμυνά μας και στο μέλλον θα δούμε πως θα πάμε. Δεν μπαίνω στα αποδυτήρια λέγοντας πως δεν ήσουν πολύ καλός αμυντικά σήμερα ή δεν κάνεις σωστά την δουλειά σου ως τερματοφύλακας».
«Όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα των παικτών μου. Αν κάνουν λάθη αλλά παραμένουν στο παιχνίδι είναι ένα πολύ καλό τεστ για αυτούς και να το διορθώσουν. Είμαι πολύ χαρούμενος με την αντίδρασή μας στο παιχνίδι», δήλωσε ο Κλοπ στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τη Κρίσταλ Πάλας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση