GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Διαβάστε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια... Από τη Marie-Denise Διαμαντή Κριός Με τη διέλευσ...


Διαβάστε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια...
Από τη Marie-Denise Διαμαντή
Κριός
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό εστιάζεις κυρίως σε ανασφάλειες (υλικές / συναισθηματικές), σε ένα έντονο ερωτικό, ίσως κι αδιέξοδο πάθος ή σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, χρέη, αποζημιώσεις και τα συναφή. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη και το Δία στο Ζυγό μπορείς να θεωρείς ότι έχεις εύνοια ή τουλάχιστον προστασία, αν γεννήθηκες από τις 27/3 έως και τις 5/4.
Ο Άρης σε κάνει να εκπέμπεις δύναμη και φιλοδοξία. Πρόσεξε πώς δείχνεις αυτές τις ποιότητες κι απόφυγε την προκλητική συμπεριφορά και τις συγκρούσεις, αν έχεις γενέθλια από τις 8/4 έως και τις 13/4.
Ταύρος
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό εστιάζεις κυρίως σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες.
Η Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο –οικονομικά- όχι από τη δική σου εργασία, αλλά από άλλες πηγές εσόδων (πχ. από τα έσοδα του / της συντρόφου ή από κληρονομικά ή από άλλες βοήθειες ή από χρήματα που σου χρωστούν). Ο Δίας όλο και κάτι προσφέρει ως προς τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης ή της καθημερινής σου εμπειρίας και ρουτίνας. Με τον Άρη από τον Αιγόκερω νιώθεις ότι μπορείς σχεδόν τα πάντα και προχωράς με μακρόπνοο βηματισμό, ειδικά αν έχεις γενέθλια από τις 8/5 έως και τις 15/5.
Δίδυμοι
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό εστιάζεις σε οτιδήποτε πρέπει να διεκπεραιωθεί – στην εργασία  / στον προσωπικό σου χώρο. Είναι μια εποχή όπου μπορείς να φροντίσεις τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και να υποστηρίξεις οικείους που ίσως σε χρειάζονται. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει το κατοικίδιο ζωάκι σου (εφόσον έχεις φυσικά). Δίας και Αφροδίτη υπόσχονται τα καλύτερα, τόσο στις συναισθηματικές σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες, αν γεννήθηκες από τις 28/5 έως και τις 6/6. Ο Κρόνος, ωστόσο,  σε πιέζει λίγο ακόμα και δείχνει ξεκαθαρίσματα / συναισθήματα μοναξιάς ή επιλογές με κριτήριο την ψυχρή λογική / την ωριμότητα / την αναγκαιότητα για εσένα της 3-4-5/6.
Καρκίνος
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό μπορείς να μπολιάσεις τη ζωή σου με χαρά, υλοποίηση επιθυμιών, έρωτα, αναψυχή, δημιουργικότητα, τέχνη. Φαίνεται πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, καταπιάνεσαι επιτυχώς με τα παιδιά ή με την επιχειρηματική  σου εργασία, τουλάχιστον αν γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο. Πρόσεξε με τον Άρη από τον Αιγόκερω, γιατί μπορεί να φτάσεις ενίοτε στα άκρα με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν –στις προσωπικές σχέσεις / στις επαγγελματικές συνεργασίες – ειδικά αν έχεις γενέθλια από τις 10/7 έως και τις 25/7.
Λέων
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό εστιάζεις στα του οίκου σου (προσωπικά ζητήματα, οικογένεια, ακίνητα, ψυχολογικές και συναισθηματικές ανάγκες). Η Αφροδίτη από τον Τοξότη υπόσχεται τις καλύτερες εμπειρίες στα ερωτικά σου, εφόσον έχεις γεννηθεί από τις 30/7 έως και τις 7/8.
Με την κατάλληλη επικοινωνιακή πολιτική, με δημόσιες σχέσεις κι εξωστρέφεια, ο Δίας σου ανοίγει δρόμους σε κάθ’ επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή να βελτιώνεις τις σχέσεις σου με τον περίγυρο και τους συγγενείς, αν έχεις γεννηθεί στις 1-2/8.
Παρθένος
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό μπορείς να επενδύσεις στις δημόσιες σχέσεις, στο εμπόριο, στις μετακινήσεις και στις πάσης φύσεως συναλλαγές κι επαφές. Ο Άρης σε κάνει να μάχεσαι επιτυχώς και να κατακτάς οτιδήποτε αποτελεί μεγάλη σου επιθυμία, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από τις 10/9 έως και τις 15/9.
Φυσικά, με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη, κάποια βάρη (ψυχολογικά / οικογενειακά / προσωπικά) υπάρχουν ακόμα για εσένα της 5-6/9.
Ευτυχώς που ο Δίας, από το Ζυγό, φροντίζει τουλάχιστον να υπάρχει ροή επαρκούς εισοδήματος!
Ζυγός
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό εστιάζεις στα έσοδα, αλλά και σε οτιδήποτε αποτελεί για εσένα σημαντική κατάκτηση που θα επαύξανε την αυτοεκτίμησή σου και το αίσθημα αυτοπεποίθησης. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε βοηθάει να εκπέμπεις γοητεία με το λόγο κερδίζοντας τις εντυπώσεις και φέρνοντας τους άλλους και τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Απόκτηση μεταφορικού μέσου, βελτίωση σχέσεων με τον περιβάλλοντα χώρο και τους συγγενείς, επίλυση παρελθοντικών παρεξηγήσεων, αλλά και μικρές μετακινήσεις, όπως και έγγραφα συμφωνητικών τελούν υπό την προστασία της ευεργέτιδας Αφροδίτης, ειδικά αν γεννήθηκες από τις 30/9 έως και τις 8/10.
Με τον Άρη από τον Αιγόκερω πρέπει να μεριμνήσεις για τυχόν αλλαγές / προβλήματα / εντάσεις στον οικογενειακό χώρο / στο σπίτι / στην έδρα σου, αν έχεις γενέθλια από τις 11/10 έως και τις 16/10.
Ο Δίας αποτελεί οδηγό επεκτάσεων και νέων ελπίδων για τη ζωή σε κάθε επίπεδο για εσένα της 2-3/10.
Σκορπιός
Τα γενέθλιά σου είναι γεγονός και σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και χαρές! Με τη διέλευση πλανητών στο δικό σου ζώδιο ήλθε η στιγμή να βάλεις σε προτεραιότητα τα θέλω σου, μπορείς να επενδύεις περισσότερο στην επικοινωνία, στο εμπόριο, στις συναλλαγές πάσης φύσεως και στις μετακινήσεις,  ενώ δεν αποκλείεται ενίοτε να παρουσιάζεις ένα είδος κυκλοθυμίας. Η Αφροδίτη σε βοηθάει να βάλεις μια καλύτερη τάξη στα οικονομικά σου, την ίδια στιγμή όπου ο Δίας αποτελεί το σύμβολο της βοήθειας / προστασίας που καταφθάνει έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Με τον Άρη στον Αιγόκερω πρόσεξε λίγο παραπάνω τη βιασύνη ή την επιθετικότητα που προκαλούν ατυχήματα, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, στην κίνηση (πχ. οδήγηση) ή στις κουβέντες (πχ. παρεξηγήσεις / λεκτικές διαμάχες).   
Τοξότης
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό νιώθεις ενίοτε μεγαλύτερη κούραση ή και την ανάγκη να αποσυρθείς, να μείνεις μόνος / μόνη είτε για να σκεφτείς είτε για να επεξεργαστείς τα επόμενα βήματά σου στην εκπόνηση ενός σχεδίου. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο αποτελεί δείκτη τύχης κι ευκαιριών, τόσο στα χρήματα, όσο και σε μια ηθική ή συναισθηματική υπόθεση, αν έχεις γενέθλια από τις 29/11 έως και τις 7/12.
Η εποχή έχει έξοδα, αλλά μοιάζεις αποφασισμένος/ η με σκληρή δουλειά κι έξυπνους τρόπους ν΄ αντεπεξέλθεις σε ικανοποιητικό βαθμό. Συλλογικοί χώροι, φιλίες, γνωριμίες και συμμαχίες πάσης φύσεως αποτελούν τις λέξεις κλειδιά για την υλοποίηση των στόχων σου, αν γεννήθηκες στις 1-2/12. Υπευθυνότητα, ωριμότητα, συναίσθηση σκοπών, εξυγίανση κι εγκράτεια είναι οι λέξεις κλειδιά που περιγράφουν τις «απαιτήσεις» του Κρόνου για εσένα της 5-6/12.
Αιγόκερως
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό εστιάζεις κυρίως σε καινοτόμους στόχους και στην ανανέωση της ζωής σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και διάθεση συμμαχιών σε βγάζουν από την όποια τυχόν δύσκολη θέση και σου προσφέρουν τις διεξόδους που αναζητάς. Με τον Άρη στο ζώδιό σου – ειδικά αν έχεις γενέθλια από τις 8-1 έως και τις 13/1-μπορείς να κατακτάς ό,τι βάζεις στο νου με αποφασιστικότητα, αρκεί να ρυθμίζεις έξυπνα τη συμπεριφορά σου και  να μη δείχνεις τάσεις επιθετικότητας. Η Αφροδίτη συμβολίζει πως υπάρχουν τρόποι / εξελίξεις που δύνανται να φέρνουν ψυχο- συναισθηματική ηρεμία. Πες ναι στις λύσεις που προσφέρονται όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, αλλά αντιμετώπισε με κριτικό πνεύμα και ψυχραιμία τις σχέσεις που θυμίζουν αδιέξοδο ή εγκλωβισμό.
Υδροχόος
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό εστιάζεις κυρίως σε επαγγελματικές, οικογενειακές, αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις. Η Αφροδίτη φέρνει ευκαιρίες – ειδικά αν έχεις γεννηθεί από τις 27/1 έως και τις 4/2-, τόσο στη δουλειά, όσο και στα προσωπικά σου, εφόσον κινηθείς με εξωστρέφεια κι αναζητήσεις το θετικό κάπου ανάμεσα στους φίλους, στις γνωριμίες ή στους συλλογικούς χώρους. Με τον Άρη στον Αιγόκερω φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα κάποια προβλήματα που σε ανησυχούν, σε ταλαιπωρούν και ίσως δυσκολεύουν τον ύπνο σου. Η διέλευση του Δία αποτελεί έναν άσο στο μανίκι για εσένα της 29-30/1, καθώς μπορείς να κινείσαι πιο ευέλικτα, με αισιοδοξία και βάσιμες ελπίδες πως θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα όνειρό σου.
Ιχθύες
Με τη διέλευση των πλανητών στο Σκορπιό εστιάζεις στα όνειρά σου και στα ταξίδια που θες να κάνεις στο μέλλον – κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Σπουδές, διαγωνισμοί, επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά και νομικές υποθέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Ο Άρης δείχνει πως μπορείς να είσαι πρωτότυπος / η, ηγετικός / ή και έξυπνα διεκδικητικός / ή στους συλλογικούς χώρους όπου κινείσαι φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 8/3 έως και τις 13/3. Πρόσεξε μόνο να μη δείξεις -από απροσεξία ή βιασύνη- ένα πιο εγωιστικό προφίλ στις φιλίες και δημιουργηθούν έριδες / παρεξηγήσεις από το πουθενά.  Με το Δία από το ζώδιο του Ζυγού μάλλον μπορείς να υπολογίζεις στη βοήθεια του σύμπαντος ως προς τον οικονομικό παράγοντα, κυρίως από εξελίξεις που σχετίζονται με κοινά οικονομικά, κληρονομικά, ρυθμίσεις χρεών, αποζημιώσεις κλπ. Ο Κρόνος θυμίζει σ’ εσένα της 3-4/3 πως τα καλά κόποις κτώνται και πως παντού και πάντα υπάρχουν συγκυρίες που κουράζουν, προβληματίζουν και συνιστούν το – ίσως ακριβό- τίμημα της προόδου.
Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)
www.denisediamanti.com
Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)
Κάνε LIKE στο FaceBook: 
https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση