GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Η Γεννηματά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μητσοτάκη - Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριά...


Επίθεση στην Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Μιλώντας στην εκπομπή "Ακραίως" του ΣΚΑΪ και με αφορμή την ψήφιση του εκλογικού νόμου είπε:
"Η Γεννηματά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μητσοτάκη. Η Γεννηματά έκανε ένα μεγάλο έγκλημα. Έδωσε 50 έδρες δώρο στον Μητσοτάκη. Αν δεν είχε δοθεί αυτό , ο Μητσοτάκης θα ερχόταν τώρα στην οικουμενική κυβέρνηση. Θα είναι κύριο θέμα των εκλογών το ότι έδωσε η Γεννηματά δώρο 50 έδρες στον Μητσοτάκη. Υποκρύπτει συμφωνία διότι τέτοιο δώρο μόνο με συμφωνία μπορείς να το δώσεις, αλλιώς είσαι βλαξ".
Επίσης, ο κ. Λεβέντης προέβη και σε μια καταγγελία για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων: "Μου είπε ο ΣΕΒ να μην στηρίξω την απλή αναλογική, να κάνω πίσω.  Για ποιο λόγο μου το είπαν;  Οι βιομήχανοι αγαπάνε τον Μητσοτάκη. Με πλησίασαν και μου είπαν "άλλαξε πορεία, αν θες τη βοήθειά μας".



Σχόλιο Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, για όσα δήλωσε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Λεβέντης:
"Οι συνεχείς χυδαίες προσωπικές επιθέσεις  στην Φ. Γεννηματά του πρώην πολιτευτή της ΝΔ και όψιμου αβανταδόρου του κ. Τσίπρα, είναι ανάξιες απάντησης.
Ένα μόνο σχόλιο:
Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς «λεβέντες»...
«Των δε αχρείων ο ψόγος έπαινος εστί, ο δε έπαινος ψόγος» "

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση