GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Αλλαγή πολιτικής και Εθνική συνεννόηση

Με αφορμή τα 42 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμάράκης, με δήλωσή του στην προσω...


Με αφορμή τα 42 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμάράκης, με δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα, σημείωσε ότι «η κρίση επιβάλλει την αλλαγή πολιτικής και την Εθνική συνεννόηση».

«Η επέτειος ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, θυμίζει επιτακτικά σε όλους όσοι, ασκούν εξουσία, πως πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι η διαρκής υπεράσπιση της Δημοκρατίας και η ευημερία του λαού μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο κ. Μεϊμαράκης και συνέχισε:

«Η παρατεταμένη πολιτική και οικονομική κρίση επιβάλλει την αλλαγή πολιτικής και την Εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα. Η Νέα Δημοκρατία με τις αρχές και αξίες της, αποτελεί πυλώνα σταθερότητας απέναντι στον λαϊκισμό και τις ακρότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση