GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοτοσικλέτα παγιδευμένη με εκρηκτικά εξερράγη στην Κωνσταντινούπολη

(Φωτογραφία αρχείου) Νέα έκρηξη συγκλόνισε σήμερα το μεσημέρι την Κωνσταντινούπολη. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα που...


(Φωτογραφία αρχείου)

Νέα έκρηξη συγκλόνισε σήμερα το μεσημέρι την Κωνσταντινούπολη. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, Ατατούρκ.

Όπως διευκρινίστηκε από τις τουρκικές αρχές, δεν επρόκειτο τελικά για όχημα αλλά για «έκρηξη παγιδευμένης μοτοσικλέτας». Η έκρηξη προκάλεσε τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων, ο ένας από τους οποίους έχει τραυματισθεί σοβαρά, έγραψε στο Twitter ο επαρχιακός κυβερνήτης Βασίπ Σαχίν.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει νωρίτερα πως η έκρηξη οφειλόταν σε παγιδευμένο όχημα. Σημειώθηκε στη συνοικία Γενίμποσνα, στο ευρωπαϊκό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, όχι μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ.

Εικόνες που μετέδωσαν τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα έδειχναν αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από την έκρηξη και θραύσματα γυαλιού στο έδαφος.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν σε τουρκικά κανάλια πως άκουσαν μια σφοδρή έκρηξη και ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε εικόνες όπου τα ασθενοφόρα σπεύδουν στο σημείο επισημαίνοντας ότι στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση