GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στενοχώρια της Χριστίνα Αλούπη λίγο πριν γεννήσει

Η Χριστίνα Αλούπη λίγες ημέρες πριν γίνει μανούλα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Labiri Biri και μοιράστηκε τα νέα της για το παιδί που...


Η Χριστίνα Αλούπη λίγες ημέρες πριν γίνει μανούλα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Labiri Biri και μοιράστηκε τα νέα της για το παιδί που περιμένει να έρθει στον κόσμο.
Ανάμεσα σε άλλα, εξομολογήθηκε πως δεν είχε ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη το πρώτο τρίμηνο.
«Το πρώτο τρίμηνο είχα πάρα πολλές αναγούλες, προβλήματα με το στομάχι μου, πόνους, με ζόρισε πάρα πολύ. Και περίεργα συμπτώματα είχα, όλα μου μύριζαν, ακόμα και ένα άρωμα, μία λοσιόν σώματος, ένα αφρόλουτρο μου μύριζαν. Δεν μπορούσα να φάω τα περισσότερα φαγητά, τρεφόμουν μόνο με ρύζι, μακαρόνια και κέικ, τα μόνα που μπορούσα να φάω. Μετά υποχώρησαν όλα αυτά τα συμπτώματα και είχα άλλα προβλήματα. Είχα κούραση, ζαλάδες, πόνους παντού, χαζά μικρά πράγματα που μου δυσκόλευαν την καθημερινότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εκτός αυτού όμως, αποκάλυψε πως το μωρό της πρόκειται να έρθει στον κόσμο στην Αμερική, όπου και μένει με τον αγαπημένο της τα τελευταία χρόνια.
Το συγκεκριμένο γεγονός, παρότι ευχάριστο, φαίνεται να την πονά ιδιαίτερα.
Η ίδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή πως θα ήθελε να είναι δίπλα της οι γονείς και τα αδέρφια της, την ημέρα του τοκετού.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση