GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δηλώνει από το νοσοκομείο ο ευρωβουλευτής που ξυλοκοπήθηκε από συνάδελφό του

Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας του ευρωβουλευτή, Στίβεν Γουλφ, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο του Στρασβούργου μετ...


Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας του ευρωβουλευτή, Στίβεν Γουλφ, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο του Στρασβούργου μετά από διαπληκτισμό που είχε με συνάδελφό του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κόμματος του.
Ο Γουλφ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία που έδειξε ότι δεν υπάρχει κάποιος θρόμβος στον εγκέφαλο, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του κόμματος, διαψεύδοντας το στέλεχος του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Νιλ Χάμιλτον, ο οποίος νωρίτερα είχε αναφέρει ότι είχε εγκεφαλική αιμορραγία.
Και αυτά την ώρα που ο ίδιος ο Γουλφ εξέδιδε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστούσε τους υπαλλήλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το ιατρικό προσωπικό και τους άλλους ευρωβουλευτές του Ukip που τον βοήθησαν, δηλώνοντας ότι είναι "ευτυχής" και "χαμογελαστός όπως πάντα".
"Είμαι καθιστός και λένε ότι δείχνω καλά. Η μοναδική συνέπεια αυτή τη στιγμή είναι ένα μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου μου", πρόσθεσε, εξηγώντας ότι παραμένει για νοσηλεία "για προληπτικούς λόγους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση