GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για τις μετεγγραφές

Παρατείνεται ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις μετεγγραφές, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο ...


Παρατείνεται ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις μετεγγραφές, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Η παράταση αποδίδεται από το υπουργείο σε τεχνικό πρόβλημα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των μετεγγραφών, το οποίο προέκυψε από την Παρασκευή 14/10 έως την Κυριακή 16/10 και οφειλόταν σε συντήρηση των συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.
Σημειώνεται ότι το σύστημα έχει ήδη επανατεθεί σε λειτουργία από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας  17 Οκτωβρίου 2016.
Επιπλέον, οι εισαχθέντες με την κατηγορία των παθήσεων της υπ’ αρ. Φ.151/17897/Β6 (ΦΕΚ 358 Β΄) ΚΥΑ (ποσοστό 5%), οι οποίοι εγγράφονται στα ΑΕΙ από την 14η Οκτωβρίου 2016 έως και την 21η Οκτωβρίου 2016, μπορούν, εφόσον έχουν εγκαίρως παραλάβει τους κωδικούς τους από το Τμήμα εγγραφής τους, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής έως και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η εγγραφή και η παραλαβή των κωδικών τους εντός της ανωτέρω προθεσμίας, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις μετεγγραφής από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου  2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση