GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη – Πατέρας δύο παιδιών έχασε τη ζωή του στο κυνήγι

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Ηρακλείου με έναν 57χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή ενώ είχε πάει για κυνήγι. Σύ...


Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Ηρακλείου με έναν 57χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή ενώ είχε πάει για κυνήγι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος, πατέρας δύο παιδιών, ξεκίνησε νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής (16/10) από τις Δαφνές προκειμένου να πάει στο Κυπαρίσσι για κυνήγι.
Οι ώρες όμως περνούσαν και ο 57χρονος δεν επέστρεφε στο σπίτι κι έτσι η οικογένεια του άρχισε να ανησυχεί. Μετά από αρκετές άκαρπες προσπάθειες να τον βρουν στα τηλέφωνα, ξεκίνησαν να τον αναζητούν. Γύρω στις 11 το βράδυ, όπως λένε οι πληροφορίες, ο πατέρας και σύζυγος εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική έκταση στο Κυπαρίσσι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με τον ιατροδικαστή να αποδίδει τον θάνατο σε παθολογικά αίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση