GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νταντά της Τζολί: Μη χρησιμοποιείς τα παιδιά ως όπλα κατά του Μπραντ Πιτ

Η πρώην νταντά της Αντζελίνα Τζολί στηρίζει τον Μπραντ Πιτ - λέγοντας ότι η ηθοποιός δαιμονοποιεί τον πρώην της χρησιμοποιώντας τα πα...


Η πρώην νταντά της Αντζελίνα Τζολί στηρίζει τον Μπραντ Πιτ - λέγοντας ότι η ηθοποιός δαιμονοποιεί τον πρώην της χρησιμοποιώντας τα παιδιά ως όπλο εναντίον του.

Η Κρίσαν Μόρελ, που φρόντιζε την σταρ όταν ήταν παιδί, τώρα παρακαλά την ηθοποιό να τελειώνει τον πόλεμο με τον Μπραντ Πιτ.

Η 63χρονη ανησυχεί ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται με τη Τζολί να διώχνει από τις ζωές των παιδιών τους τον Μπραντ- ακριβώς όπως έκανε η μητέρα της Μαρσελίν Μπέρτραντ με τον διάσημο πατέρα της Τζον Βόιτ.

"Μιλώ έξω από τα δόντια γιατί θέλω να στείλω ένα μήνυμα στην Αντζελίνα", είπε στην DailyMail.com.

"Θέλω να της πω, "σε παρακαλώ μην βγάζεις τον Μπραντ από τις ζωές των παιδιών. Μην χρησιμοποιείς τα παιδιά ως όπλα στο διαζύγιο σας. Και μην δαιμονοποιείς τον άντρα σου."

"Επειδή αυτό ακριβώς έκανε η μητέρα σου όταν χώρισε με τον πατέρα σου."

Και πρόσθεσε: "Και το αποτέλεσμα ήταν να έχεις μία μοναχική και τραυματική παιδική ηλικία.

"Γιατί να προκαλέσεις την ίδια τραγωδία στα παιδιά σας;"

Η νταντά είπε ότι ανησυχούσε ότι η διάσημη ηθοποιός "επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη με τη μητέρα της" και θα ήθελε να της στείλει μήνυμα "πριν είναι πολύ αργά".

Θυμίζουμε πως η Αντζελίνα Τζολί διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών της με τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος ζητά να την μοιραστούν. Επίσης, μέχρι το τέλος Οκτώβρη, το πάλαι ποτέ ζευγάρι έχει συνάψει συμφωνία, σύμφωνα με την οποία ο ηθοποιός βλέπει συγκεκριμένες φορές τα παιδιά, παρουσία ειδικού θεραπευτή, ενώ υποβάλλεται σε εθελοντικούς ελέγχους για την κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση