GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξαναχτύπησε ο δολοφόνος της Αγραφιώτου; - Τρία νέα περιστατικά

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν μπει τρεις νέες σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες σε γ...


Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν μπει τρεις νέες σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες σε γυναίκες σε περιοχές της Αττικής και δεν αποκλείεται να έγιναν από τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μετά την ολοκλήρωση του διευρυμένου κύκλου καταθέσεων από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που ερευνούν για τον εντοπισμό του δράστη είναι λιγοστά. Όμως, είναι πεπεισμένοι ότι ο δολοφόνος προχώρησε στο έγκλημα ψάχνοντας εκείνη την ημέρα ένα τυχαίο θύμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espesso», για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί ερευνούν σποραδικές επιθέσεις με σεξουαλικό κίνητρο που έγιναν σε βάρος γυναικών στα Δυτικά προάστια της Αττικής, αλλά και σε περιοχές του Πειραιά.

Συγκεκριμένο περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Κλεισθένους στο κέντρο του Πειραιά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έγινε από τον δράστη της δολοφονίας της Αγραφιώτου.

Όπως γράφει η Espresso, πριν από τέσσερις ημέρες, μια κοπέλα 26 ετών περπατούσε ανυποψίαστη στην οδό Κλεισθένους όταν της επιτέθηκε από πίσω ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος μιλούσε καλά ελληνικά και προσπάθησε να την ρίξει στο έδαφος.

Αμέσως μόλις βρέθηκε η 26χρονη στο έδαφος, ο επίδοξος βιαστής προσπάθησε να την σύρει από τα πόδια σε κοντινό απόμερο σημείο, ενώ παράλληλα έκανε κινήσεις για να της κατεβάσει τα ρούχα.

Η 26χρονη, παρά το πρώτο σοκ, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, να βάλει τις φωνές και παράλληλα να αντισταθεί στης προθέσεις του επίδοξου βιαστή.

Περαστικοί, αλλά και κάτοικοι της περιοχής, έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει με αποτέλεσμα ο άγνωστος επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια.

Η επίθεση στην 26χρονη κοπέλα στον Πειραιά, έχει ομοιότητες με την επίθεση που δέχθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Οι κινήσεις να ρίξει την κοπέλα στο έδαφος, και παράλληλα να της βγάλει τα ρούχα και κυρίως η κίνησή του να την σύρει σε απόμερο κοντινό σημείο, έχει πολλές ομοιότητες με τις πρώτες κινήσεις του δράστη στο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 69χρονη γυναίκα.

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση