GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ισραηλινοί δεν πιστεύουν στην ειρήνη με τους Παλαιστινίους

Σχεδόν τα δύο τρίτα των Ισραηλινών εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει ποτέ συμφωνία ειρήνης με τους Παλαιστινίους, σύμφωνα με δημοσκόπηση πο...


Σχεδόν τα δύο τρίτα των Ισραηλινών εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει ποτέ συμφωνία ειρήνης με τους Παλαιστινίους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα με την ευκαιρία της σημερινής έναρξης των εορτασμών του Ρος Χασάνα, του εβραϊκού νέου έτους.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, 64% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως οι δύο λαοί δεν θα καταλήξουν ποτέ σε μια συμφωνία ειρήνης, έναντι του 24% που πιστεύει πως μια τέτοια συμφωνία μπορεί να υπάρξει, αλλά όχι πριν από τουλάχιστον πέντε χρόνια, ενώ 4% προβλέπουν πως μπορεί να συναφθεί μια συμφωνία πριν περάσουν πέντε χρόνια. Το 8% δεν εκφράζει γνώμη.

Η δημοσκόπηση αυτή, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από το ινστιτούτο «Project HaMidgam» που την πραγματοποίησε για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla, διεξήχθη σε δείγμα 646 προσώπων αντιπροσωπευτικών του συνόλου του εβραϊκού και του αραβικού πληθυσμού του Ισραήλ. Το περιθώριο σφάλματος δεν έγινε γνωστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση