GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από θαύμα σώθηκε ένα βρέφος στον Πύργο Ηλείας - ΦΩΤΟ

Ήταν λίγο μετά τις 7 το πρωί και το ανδρόγυνο βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι, έχοντας δίπλα τους την κούνια με το μόλις 7 μηνών κοριτσάκι ...


Ήταν λίγο μετά τις 7 το πρωί και το ανδρόγυνο βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι, έχοντας δίπλα τους την κούνια με το μόλις 7 μηνών κοριτσάκι τους. Από το ταβάνι άρχισαν να ακούγονται περίεργοι ήχοι. Αμέσως πετάχτηκαν όρθιοι και έντρομοι πρόλαβαν να αρπάξουν απο την κούνια το βρέφος, ακριβώς τη στιγμή που άρχισαν να πέφτουν σοβάδες από την οροφή.
Όπως μεταδίδει το thebest.gr, «η μητέρα του μικρού παιδιού έτρεμε για τουλάχιστον δύο ώρες μετά το συμβάν, αναλογιζόμενη τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, αν δεν άκουγαν τους τριγμούς στο ταβάνι μέσα στον ύπνο τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά των κατασκευαστών, θεωρώντας ότι πρόκειται για κακοτεχνία, αφού το σπίτι είναι μόλις 10 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση