GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Δαβάκη: Εξηγείται ο πανικός και η απόγνωση του Πάνου Καμμένου

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκης, σε συνέχεια της απάντησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένου σχολίασε μεταξύ ...


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκης, σε συνέχεια της απάντησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένου σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «μία απλή ανασκόπηση των πρακτικών της βουλής αρκεί για να αποδειχθεί το ποιος παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των Ενόπλων Δυνάμεων».

«Μία απλή ανασκόπηση των πρακτικών της Βουλής, των δημοσίων δηλώσεων και των προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Καμμένου αρκεί για να αποδειχθεί το ποιος παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Ελληνικού Λαού», αναφέρει χαρακτηριστικά στην απάντησή του ο κ. Δαβάκης και συνεχίζει:

«Από την πλευρά μας δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι περισσότερο. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι πολίτες γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει, γεγονός που εξηγεί τον πανικό και την απόγνωση του κ. Καμμένου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση