GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σελένα Γκόμεζ – Οι πρώτες εικόνες μέσα από την κλινική που νοσηλεύεται - ΦΩΤΟ

Χαλαρή και ευδιάθετη φαίνεται η Σελένα Γκόμεζ, στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα από την κλινική στην οποία βρίσκεται. Η δι...


Χαλαρή και ευδιάθετη φαίνεται η Σελένα Γκόμεζ, στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα από την κλινική στην οποία βρίσκεται.

Η διάσημη τραγουδίστρια εισήχθη τον Αύγουστο σε κλινική στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από λύκο.

«Aνακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω. Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να τονίσω ότι οι θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλά», ανέφερε ανακοινώνοντας την απόφασή της. 

Η Γκόμεζ, τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Δείτε τις φωτο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση