Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

  Ξεσήκωσε την Ξάνθη ο Βελόπουλος!

  Ξεσήκωσε την Ξάνθη ο Κυριάκος Βελόπουλος!
  Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μίλησε σήμερα το απόγευμα (Κυριακή 16 Οκτωβρίου) σε μια συγκλονιστική και δυναμική συγκέντρωση, 500 ατόμων, που δεν είχε προηγούμενο για τα δεδομένα της περιοχής
  Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέπτυξε το Πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα, τις συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού, με προεξάρχουσα την ομόδοξη Ρωσία, το όραμα για την Ελλάδα και το μέλλον των νέας γενιάς. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «η Ελλάδα χρειάζεται μία λύση-διέξοδο από την έλλειψη παραγωγής, τη φτώχεια, την ανεργία. Από την άστοχη Δυτικοδουλεία που δεν προσφέρει τίποτα σε επίπεδο στρατηγικών συμμαχιών».
  Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα της Θράκης και στις λύσεις που προτείνει για την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή. «Η νέα Ελλάδα πρέπει να είναι πλουτοπαραγωγική, αυτάρκης με σωστές συμμαχίες αμοιβαίου οφέλους. Μόνο έτσι θα γίνει το άλμα προς τα εμπρός!» επεσήμανε καταχειροκροτούμενος ο κ. Βελόπουλος.
  Η επόμενη συγκέντρωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα πραγματοποιηθεί στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στις 12 το μεσημέρι στην ΑΙΘΟΥΣΑ Λιθαρίτσια, στο Πάρκο Λιθαρίτσια, 45221. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ξεσήκωσε την Ξάνθη ο Βελόπουλος! Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr