GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ! ΕΔΙΩΞΑΝ από την ΕΡΤ τον (προερχόμενο από την "Αυγή") γεν. διευθυντή

Παρελθόν από τη Διεύθυνση Ειδήσεων της ΕΡΤ αποτελεί ο Σταύρος Καπάκος. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ αποφάσισε να απαλλάξει από ...


Παρελθόν από τη Διεύθυνση Ειδήσεων της ΕΡΤ αποτελεί ο Σταύρος Καπάκος.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον μέχρι σήμερα Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Σταύρο Καπάκο.Το ΔΣ τον ευχαριστεί για τις μέχρι σήμερα προσφερθείσες υπηρεσίες του» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ.
Μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ο Σταύρος Καπάκος ήταν διευθυντής σύνταξης της "Αυγής", ενώ προσελήφθη στην ΕΡΤ από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας της.
Ο δημοσιογράφος είχε μέχρι και τον Φεβρουάριο, οπότε και επισήμως ανέλαβε τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης, τη θέση συμβούλου ενημέρωσης στον διευθύνοντα σύμβουλο, Λάμπη Ταγματάρχη.
Τα καθήκοντα του διευθυντή ενημέρωσης ασκούσε ο Κώστας Χαλβατζάκης.
Η αποπομπή του από τη γενική διεύθυνση αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδος με ψήφους 4 έναντι μίας.
Νωρίτερα, είχε ζητηθεί από τον κ. Καπάκο να υποβάλλει την παραίτηση του και του δόθηκε περιθώριο ολίγων ημερών για να το πράξει. Σε διαφορετική περίπτωση του είχε ανακοινωθεί πως θα του επιδοθεί δια της νομικής οδού η αποπομπή του, όπως κι έγινε.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε την απομάκρυνσή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
"Η απομάκρυνση του Στ. Καπάκου από την ΕΡΤ, μέσω δικαστικού κλητήρα, είναι μελανό σημάδι για την ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι τάγμα..." έγραψε στο Twitter.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση