GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον από Ισραηλινούς επιχειρηματίες για ελληνικά προϊόντα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εμπορική αποστολή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) στο Τελ Αβίβ, με την υποστήριξη...


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εμπορική αποστολή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) στο Τελ Αβίβ, με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Ισραήλ.
Στην αποστολή μετείχε πολυπληθής αποστολή απαρτιζόμενη από 19 ελληνικές επιχειρήσεις του αγρο-διατροφικού τομέα, για τα προϊόντα των οποίων υπήρξε έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον από Ισραηλινούς επιχειρηματίες. Οι 19 συμμετέχουσες επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τις τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες εξωστρέφειας υλοποιήσιμων συνεργασιών στη δυναμική αγορά του Ισραήλ, καθώς και το εξαιρετικά θετικό κλίμα στις σχέσεις των δύο χωρών. Συνολικά, έλαβαν χώρα άνω των 130 Β2Β συναντήσεων μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών με Ισραηλινούς ομολόγους τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υποδοχής, στις 22/09/2016, απηύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ. Χαρίλαος Λαμπρόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Α. και Rubin Schlussel, Πρόεδρος του Διατροφικού Τομέα της Ομοσπονδίας Ισραηλινών Επιμελητηρίων (Federation of Israeli Chambers of Commerce - FICC).
Στο τέλος της εκδήλωσης, υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και της Ομοσπονδίας Ισραηλινών Επιμελητηρίων (Federation of Israeli Chambers of Commerce - FICC).
Επόμενος στόχος του Ε.Β.Ε.Α είναι η διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών στο Ισραήλ και από άλλους δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής οικονομίας (λ.χ. δομικά υλικά & κατασκευές), η επίτευξη εμπορικών και επενδυτικών συμφωνιών, αλλά και η προβολή συνεργιών σε τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας, όπως η εφαρμοσμένη έρευνα, η καινοτομία, η τεχνολογία και οι startups.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση