GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει στην Κω ο παππούς του Μπεν – Κατεδαφίστηκε το δωμάτιο "του μυστηρίου" – ΦΩΤΟ

Στην Κω, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον μικρό Μπεν που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια επιστρέφει ο παππούς του, Eντι Νί...


Στην Κω, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον μικρό Μπεν που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια επιστρέφει ο παππούς του, Eντι Νίνταμ.
Σύμφωνα με την Mirror, η αστυνομία ζήτησε από τον 68χρονο, να μεταβεί στο σημείο όπου βρισκόταν μαζί με τον εγγονό του τον Ιούλιο του 1991, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει στις έρευνες.
Ο παππούς του Μπεν είπε ότι ενώ είναι νευρικός για την επιστροφή του στην περιοχή, αισθάνεται απελπισμένος και θέλει να βοηθήσει στο μυστήριο της εξαφάνισης του εγγονού του.
Χθες εξάλλου κατεδαφίστηκε το δωμάτιο που χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του παιδιού. Οι επικεφαλής των ερευνών θεωρούν ότι ο 68χρονος είναι σε θέση να εξηγήσει περισσότερα για το πώς και πότε κατασκευάστηκε η επέκταση προς την αγροικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση