GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπέρδεψε τις ραδιοσυχνότητες με τα ραδιόφωνα!

Σε μία διαδικτυακή γκάφα υπέπεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μπερδεύοντας τις ραδιοσυχνότητες με τα ραδιόφωνα σε έν...


Σε μία διαδικτυακή γκάφα υπέπεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μπερδεύοντας τις ραδιοσυχνότητες με τα ραδιόφωνα σε ένα tweet του που πλέον έχει "σβηστεί".

"Προσοχή δεν είναι πλάκα! Ο Σπίρτζης αποφάσισε ότι μπορούν να εκπέμπουν μόνο 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί. Έχουν χιούμορ ή βλέπουν και οράματα;", ανέφερε στην επίμαχη ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης.



Στο σχόλιο του επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε με σκληρή γλώσσα το υπουργείο Υποδομών, κάνοντας λόγο για "ραδιο...φονική αθλιότητα"

"Η απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, αφορά αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στον καθορισμό του είδους της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων. Στόχος είναι η παροχή δημόσιων δικτύων ή και διαθέσιμων στον κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη ζώνη των 24,5 έως 26,5 GHz", αναφέρει η ανακοίνωση. "Η απόφαση υπεγράφη κατόπιν σχετικής εισήγησης της ΕΕΤΤ και καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες κινητής τηλεφωνίας. Γεγονός που ισχύει από το 2000 για το συγκεκριμένο φάσμα. Πρόκειται απλά και μόνο για ανανέωση των σχετικών αδειών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σημειώνεται επίσης, ότι βάσει του Εθνικού Κανονισμού Κατανομής Ζωνών Συχνοτήτων, στο προαναφερθέν φάσμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ραδιοφωνικοί σταθμοί".

"Ο κ. Θεοδωράκης και το Ποτάμι της ανοησίας που έσπευσαν να υιοθετήσουν άκριτα τα δημοσιεύματα τα οποία από το πρωί κατακλύζουν τις κατά τα άλλα ενημερωτικές ιστοσελίδες του διαδικτύου και αναπαράγονται αμάσητα από συγκεκριμένες ραδιοφωνικές εκπομπές, απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι είναι μπροστάρης και κύριος εκφραστής των συστημάτων της παραπληροφόρησης της άγνοιας και των συμφερόντων", αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του υπουργείου.

Από την πλευρά του, το Ποτάμι αναγνωρίζει πως το tweet του Σταύρου Θεοδωράκη δεν ισχύει, και γι'αυτό διεγράφη, επιρρίπτοντας την ευθύνη στο γεγονός ότι η εν λόγω "είδηση" δημοσιεύθηκε σε πολλές ιστοσελίδες ως γεγονός. Ωστόσο, απαντά στις κατηγορίες του υπουργείου Υποδομών κατά του Σταύρου Θεοδωράκη σχολιάζοντας: "Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κάνουν ένα λάθος μιλώντας για «το παιδί της διαπλοκής». Έχουν μπερδευτεί. Παιδί εργολάβου είναι ο Τσίπρας και όχι ο Θεοδωράκης. Ο Παναγιώτης Θεοδωράκης πουλούσε κουλούρια την ίδια περίοδο που ο Παύλος Τσίπρας έπαιρνε δημόσια έργα. Ας μείνουμε προς το παρόν σε αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση