GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟΚ τίμησε τα θύματα των Τεμπών - ΦΩΤΟ

Ήταν 2 Οκτωβρίου 1999 όταν έξι οπαδοί του Δικεφάλου που επέστρεφαν από την Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανασύρθηκαν νεκροί απ...


Ήταν 2 Οκτωβρίου 1999 όταν έξι οπαδοί του Δικεφάλου που επέστρεφαν από την Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του λεωφορείου που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη, μετά από σύγκρουση με φορτηγό (ανασύρθηκε νεκρός κι ο οδηγός του φορτηγού Αστέριος Αγκζιώτης).

Επρόκειτο για τους Χαράλαμπο Ζαπουνίδη (20 ετών), Δημήτριο Ανδρεαδάκη (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιο Θέμελη (22 ετών), Γεώργιο Γκανάτσιο (22 ετών), και Κυριάκο Λαζαρίδη (17 ετών) και σήμερα συμπληρώνονται 17 χρόνια από την τραγική εκείνη ημέρα όπου βρήκαν άδοξο τέλος στην άσφαλτο.

To ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι φίλους του Δικεφάλου ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, παραπλεύρως της εθνικής οδού στα Τέμπη, και το «παρών» έδωσε για μία ακόμη φορά πλήθος ανθρώπων απ' όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα στο μνημόσυνο βρίσκονται από το ποδοσφαιρικό τμήμα οι Μάτος, Κοροβέσης, Πέλκας, Πούγγουρας, Βελλίδης, Δεληγιαννίδης, αλλά και ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος του ΑΣ Άλκης Ισαϊάδης, αλλά και το γραφείο Τύπου, αντιπροσωπεία αθλητών από το χάντμπολ, οι έφοροι όλων των τμημάτων του Α.Σ., μέλη των ακαδημιών του Δικεφάλου, καθώς επίσης σύνδεσμοι απ' όλη την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Την ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου, κ. Κοζορώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση